Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vannak még olyan lányok, akik...

Vannak még olyan lányok, akik nem kennek egy rakás sminket magukra?

Figyelt kérdés

2015. aug. 25. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
jelen
2015. aug. 25. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb értelmes kérdés, egy újabb lerágott csont témáról.

Már várom a kontra kérdést, hogy:

"Vannak még olyan fiúk, akiknek az olyan lányok kellenek, akik nem kennek egy rakás sminket magukra? "

2015. aug. 25. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
jelentkezem✌ de amugy sok ilyen lany van
2015. aug. 25. 13:55
 4/9 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Hát legtöbbször smink nélkül lépek ki a házból.

Ha sminkelek is nincs sok rajtam. Persze van amikor előjön a "metalhead feeling" és kikenem magam totál feketére (szemfesték, szemceruza, szempillaspiráll, rúzs).

Az úgy 2 hetente 1x van. :P

2015. aug. 25. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen vannak, csak a fiúk azokat észre sem veszik.
2015. aug. 25. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:

#5. válaszolónál a pont.

Amúgy, én sem sminkelem magam igazán, sőt, szerintem egyre jobban elhagyják a sminket a lányok...

2015. aug. 25. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

De most ez téged hol zavar?

1st world problems...

Értsd meg csúnyából szépet nem lehet még plasztikai mütéttel se csinálni,nem,hogy sminkkel.Javitani lehet a meglévőn.De az alap átlátszik 3 vödör festék után is.Ugyhogy az meg,hogy aztán ki mennyire törődik az arca ápolásával festékes vagy nem sminkelőtől függetlenül az már a másik tészta.Mert attól,hogy te sminkeled magad nem feltétlen öregited a bőröd.

2015. aug. 25. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt veszem észre,hogy egyre kevesebbet sminkelik magukat a lányok.

Nem használok sok sminket,de mégis a környezetemben kb én vagyok az a lány akin mindig van smink még ha nem is sok. Suliba is egyre több lányt látok teljesen smink nélkül,de ezzel nincs is bajom. Csak nem szeretem ha megszólnak,hogy sminkelek..főleg,hogy nem 1kg teszek magamra.

2015. aug. 25. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Az 5-ös válaszolónak nincs igaza,ugyanis semmi sminkkel is ugyanúgy megnéznek a férfiak,mint amikor van rajtam szempillaspirál..:)
2015. aug. 26. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!