Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves lányok! Mennyi smink...

14 éves lányok! Mennyi smink van rajtatok a suliban?

Figyelt kérdés

Szerintetek sok az: alapozó, szempillaspirál és a fekete szemceruza?

Mert a suliban vannak olyan hetedikesek, akiken kétszer ennyi smink van. De van olyan osztálytársam is (nyolcadikosok vagyunk) akin semmi sincs. Szóval szerintetek mennyi a normális? Jöhet lányok és fiúk véleménye vegyesen :D

2017. febr. 15. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a suliban sajnos nem szabad magunkat sminkelni. Ha lehetne én is ezt tenném fel csak még egy kis szájfényt is.

14/l

2017. febr. 15. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapozo, szempillaspiral, korrektor

14/L

2017. febr. 15. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan ezek amiket leírtál +korrektor

14L

2017. febr. 15. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Hááát, sminkelj nyugodtan, ha nem néz ki undorítóan:D. Az én drága osztálytársaim olyan szinten furcsa cuccokat kennek a fejükre időnként, hogy megijed az ember, ha nincs hozzászokva a látványhoz:DDD.

Én, ha sikerül elaludnom, semmi sminkkel, "elfeküdtem a hajam" hullámokkal, xxl-es pólóban meg kopott farmerban is bemegyek, elvégre csak egy városszéli iskola, nem randi.:D

Amikor mégis felébredek időben valamilyen csoda folytán...nos, akkor sem szeretek sminkelgetni:D. De ha rámjön az ötperc, elszórakozok egy kis szempillapsirállal meg azzal a cunci alapozóval, amit amúgy inkább korrektornak használok:D. Esetleg egy kis szájfény, de áá, fél óra múlva úgysem látszik...:DD

Szóóóval sminkelj amennyit akarsz (a jó ízlés határain belül maradva, of korsz:D), a szüleidet meg a tanárokat leszámítva senki sem fog foglalkozni vele.

2017. febr. 15. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok. :) 16/l
2017. febr. 15. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
27%

Én momentán a suliba 0,szó szerint 0 sminkkel megyek be! Ebben közrejátszik a kevés időm, de az is, hogy "Minek???" Most komolyan! Sose értettem azokat a lányokat, akik 13-14 évesen már 2kg sminkkel jönnek suliba. Jó, talán a szempillaspirál(nem 5 réteg vastagon!) még oké! Néha én is teszek fel! Rendesen(színezett nappali krém, púder, szemceruza, szemhéjpúder, pirosító) csak akkor sminkelem magam, ha valami extrém van:farsang, fotózás, esküvő, fontosabb, nagyobb családi körben ünnepelt összejövetel, stb... Színpadi sminkkel pedig csak táncversenyre festem ki magam! Nekem egy spirál-szemceruza/tus-kombináció a maximum! Alapozótól nem kap levegőt a bőröd, még lesz rá elég időd 18 éves korodtól 60-70 éves korodig! Ráérsz még! Nem kell már most tönkrevágni a bőröd! És különben is, a smink dob rajtad, de mi lesz, ha egyszer nem lesz rá időd! A környezeted megszokta, hogy sminkkel milyen szép vagy! És smink nélkül??? Borzalmas is lehet a végeredmény!! Làttam már ilyet, és hidd el, jobb a fordított meglepetést okozni! Szóval én amondó vagyok, hogy alapozó nélkül spirál és ceruza mehet! Semmi több!

Egy 15 éves lány!

2017. febr. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!