Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet/ kell egy kislányt...

Hogy lehet/ kell egy kislányt kisminkelni?

Figyelt kérdés
Lassan hat éves kislányom balett vizsgára készül.Tőlem annyira idegen ez a dolog, bár kérték, hogy a szinpadra, ahol mindenki sápadtnak látszik, sminkeljük ki őket.Valakinek van ebben tapasztalata? pirosító, szemspirál, mit szoktak ilyenkor?
2019. máj. 15. 16:33
1 2
 1/16 anonim válasza:
22%
Tiltakoznek a smink ellen!!
2019. máj. 15. 16:41
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
sehogy
2019. máj. 15. 16:48
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan kérdezd meg a tanárt, hogy mi az elvárás, javasol-e konkrét márkát, ami jó lehet ennyire fiatal bőrre. Illetve kérdezd meg, mennyire baj, ha mégsincs kifestve a gyerek. Beszélhetsz idősebb növendékek szüleivel is, kérhetsz tőlük tanácsot. A kislánynak meg egy nagy kalappal!
2019. máj. 15. 17:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a szemét békén hagynám, semmi spirál, kence. Max. pirosítót tennék rá, plusz valami szájfény, ha már mindenképp kell smink. Fiaim néptáncolnak, ott a kislányok is kennek fel piros rúzst a fellépésekre, de semmi egyéb.
2019. máj. 15. 17:22
 5/16 anonim válasza:
97%
Pirosító és valami csillámos a szemhéjra, én ilyet láttam többnyire, esetleg még rúzs
2019. máj. 15. 17:25
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

Sápadtnak látszik. Akkor mi van? Szépségverseny lesz, vagy balettvizsga? Ha bibircsók nő az orrára, akkor megbukik? A fiam akrobatikus rock and roll versenyen volt a hétvégén, a 13 éves párján se volt smink. Eszünkbe se jutott.

Nem pirospozsgásságból vizsgáznak a hatévesek, hanem balettből. Kéztartás, lábtartás, ritmusra mozgás az számíthat, de hogy ki van-e festve, az nem.

Semmit se lennék hajlandó rákenni a gyerekemre.

2019. máj. 15. 17:37
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Alapozó, pirosító szájfény csillámos por szemre, hajra. Körmökre átlátszó csillámporos körömlakk. Nekünk ezeket kérték.

Most 10 éves a lányom, már kötelező szőrtelenítés is van mindenhol ha szőrösödik.

2019. máj. 15. 17:47
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom,ilyen korban annyira necces ez a dolog,kérdezd meg hogy muszály e..
2019. máj. 15. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 7-es írt. Nekünk is kb ugyanezek voltak előírva, kiskorom óta táncolok, ezek a táncos világban természetesnek vett dolgok. A legjobb lenne ha rákérdezel, hogy ők pontosan mit várnak el.
2019. máj. 15. 20:07
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

azt nem értem, hogy aki nem kompetens, fogalma sincs a színpadról, az minek pofázik bele? nem azért jött a kérdező, hogy sok begyepesedett hlye beleszóljon a dolgába, hanem hogy segítséget kérjen.

évi egy alkalom nem árt meg sminkből senkinek, és hát melyik kislány ne szeretné gyönyörűnek érezni magát a színpadon?

kérdező, nekem mindenem az alverde naturkozmetikumaiból volt kölyökként, azok jók, szeretem őket. meg esetleg a she stylzone, mindkettő dmben kapható. a milyen színt, mennyit, mit, hogyan kérdésekben meg tényleg kérdezd meg nyugodtan a tanárt.

2019. máj. 15. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!