Egy 3 eves kislanyt babysittelek, ez volt a masodik napom, es azt hiszem mar kimeritettem az otleteimet. Miket jatszhat, mi erdekli egy 3 eves kislanyt?
Puzzle, szinezo, baba teadelutan, gyurmazas, gyongyfuzes, stb.
Felve kerdezem, hogy mehettel igy sitterkedni hogy mar masodik napod utan nem tudsz mit kezdeni vele? Marmint mennyire ismerheted a gyerekeket ha a fent leirt totalisan evidens otletek nem jutottak eszedbe?
hat eppen ezaz, a leirtak nagyjat mar vegigjatszottuk, csak hamar megunja a dolgokat. xd gyurmazni az anyja nem engedi, mert tul sok mocsokkal jar szerinte es nem akar utana takaritani o.o
egyebkent anyukam fonokenek a kislanya es SOS-be kellett neki egy babysitter, es kis faluban nehez talalni olyasvalakit, aki barmikor tud ugrani (egy utcanyira lakunk). nalam jobbat nem talalt, nekem meg jol jon akis zsebpenz. :D a jatszoteren altalaban jol el is vagyunk, csak otthon nehezkesebb. :D nekem lenyegeben annyi csak a dolgom, hogy lefoglaljam akarmivel, ami nem tul mocskos, hogy az anyja foglalkozhassun az uj kisbabaval. nem az a tipus, aki konnyen kezel ket gyereket.. :D
A matricás foglalkoztató füzetek nem érdeklik? A 2,5 éves lányom nagyon imádja.
A szerepjátékok is jók. Orvosos, boltos, fodrászos...
Mivel van kistesója, babázni is lehet vele. Etetés, pelusozás, fürdetés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!