Hogyan foglaljak le értelmesen egy 5 éves kislányt?
Ennyi idős gyereket sok mindennel le lehet foglalni! Nekem 5 évse fiam van, így nem biztos hogy minden igaz a lányokra is, de szerintem zenét hallgatni táncolni rá biztos bejönne neki. Nem tudom mekkora a haja de esetleg valami hajas dolog coppfokat csinálni. Rajzolni ennyi idősen már azért szeretnek és tudnak is valamennyire.
Szinezzetek, gyurmázzatok, fessetek, gondoltam egy állatra játékot ahol elmondod milyen persze egyszerű legyen, ne valami tengeri moszatra gondolj :).
Memóriakártya.
Gondolom az utcára is kimentek majd néza, ott pl aszfaltkréta, rajzolj ugró iskolát és próbálja meg játszani.
Társasjátékok
Ha pl kártyáztok, társasoztok, tehát ahol nyer valaki akkor figyelj, hogy inkább ő nyerjen. Ebben a korban még érzékenyen reagálnak ha vesztenek.
Gyöngyfűzés.
kérdezd meg a szülőket, hogy mi az amit nem szabad, és kérdezd meg a kislányt, hogy mit szeretne.
lehet, hogy éppen egy játszóterezés lenne a legjobb, amikor szép idő van. egy 5évest már szabadon lehet engedni, amíg szem előtt marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!