Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed ha meglátsz...

Mi a véleményed ha meglátsz egy ilyen lányt? Len. T

Figyelt kérdés
Szóval természetes vörös kissé narancssárgás haj,tépettre vágva és kicsit kócos hatással.Aztán egy nyakán,alján és ujjain rojtosra vágott sex pistols póló,rojtos aljú piros fekete kockás farmer naci ami térdig ér,necc harisnya,fekete tornacipő,és szegecses ékszerek valamit láncok,és necc kesztyű.
2010. júl. 2. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kánikulában az első gondolatom az hogy tuti rohadt melege lehet abban a harisnyában!
2010. júl. 2. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz, amúgy az én első gondolatom az, hogy divatrocker...

Ez olyan, mint a jópénzért befonatott kanekalon műraszták, ilyenkor nyáron hirtelen mindenki ilyet csináltat, szép meg jó, de én, mint igazi rasztás magamban körberöhögöm őket. Ha mennek állás interjúra gyorsan kiszedik stb. Szánalmas. A raszta egy életmód, nem egy levehető, eldobható kiegészítő. És az ilyeneket utálom.

Amúgy lehet, hogy jó az összkép, de az olan pólók, mint metallica, sex pistols, red hot chilli peppers feliratos polók nekem valahogy elveszik ennek az amúgy remek stílusnak az egyediségét. Még ha a felirat nélkül jó is lenne.

2010. júl. 2. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első gondolatom az, hogy úgyis kinövi egyszer, ahogy én is. 16 évesen én is úgy öltözködtem mint egy "csöves", szegecsek szimatszatyor fekete cuccok zenekaros pólók amit csak ellehet képzelni... nem bántam meg azt a korszakom de azt sem hogy kinőttem belőle :) nincs bajom az ilyen öltözködéssel, amíg nem társul vele a kukarugdosás meg a szemetelés, rendbontás. :)

23L

2010. júl. 2. 10:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Az én legjobb barátnőm így öltözik,de nem minden pólója feliratos/zenekaros legalábbis én eddig nem csak azt láttam rajta.Amúgy szerintem nem lehet rá azt mondani hogy divat rocker/punk,3 éve így öltözik ilyen zenét hallgat,suliba is így jár ami a mi sulinkba igen merész húzás :)
2010. júl. 2. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy micsoda igénytelenség, és sajnálom.
2010. júl. 2. 10:34
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
csatlakozom az utolsóhoz.
2010. júl. 2. 10:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Hogyha tiszta miért lenne igénytelen?Nem véletlenül szakadtak szét a ruhái,ő direkt ilyenekbe szeret járni.
2010. júl. 2. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik. :)

Szerintem jó ez amúgy, és van akinek meg ez tetszik... Akinek nem az ne nézzen oda. :D Szerintem jó.

2010. júl. 2. 10:47
 9/11 A kérdező kommentje:
:) Köszi mindenkinek a választ!
2010. júl. 2. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az igénytelenség nem okvetlen jár együtt a koszossággal. De ha jobban tetszik fogalmazzunk úgy, hogy ízléstelen.
2010. júl. 2. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!