Mi a véleményed ha meglátsz egy ilyen lányt? Len. T
Csatlakozom az előttem szólóhoz, amúgy az én első gondolatom az, hogy divatrocker...
Ez olyan, mint a jópénzért befonatott kanekalon műraszták, ilyenkor nyáron hirtelen mindenki ilyet csináltat, szép meg jó, de én, mint igazi rasztás magamban körberöhögöm őket. Ha mennek állás interjúra gyorsan kiszedik stb. Szánalmas. A raszta egy életmód, nem egy levehető, eldobható kiegészítő. És az ilyeneket utálom.
Amúgy lehet, hogy jó az összkép, de az olan pólók, mint metallica, sex pistols, red hot chilli peppers feliratos polók nekem valahogy elveszik ennek az amúgy remek stílusnak az egyediségét. Még ha a felirat nélkül jó is lenne.
Nekem első gondolatom az, hogy úgyis kinövi egyszer, ahogy én is. 16 évesen én is úgy öltözködtem mint egy "csöves", szegecsek szimatszatyor fekete cuccok zenekaros pólók amit csak ellehet képzelni... nem bántam meg azt a korszakom de azt sem hogy kinőttem belőle :) nincs bajom az ilyen öltözködéssel, amíg nem társul vele a kukarugdosás meg a szemetelés, rendbontás. :)
23L
Tetszik. :)
Szerintem jó ez amúgy, és van akinek meg ez tetszik... Akinek nem az ne nézzen oda. :D Szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!