Ha meglátsz egy lányt a utcán, akkor megkérdezed tőle hogy jobbos vagy balos, mielőtt eldöntenéd hogy neked tetszik?
Nem tudom, te hol éled a hétköznapjaidat, de ahol én élek, ott magasról sz@rik mindenki a "politikai hovatartozásra"...
Ahol én élek, ott már mindannyian tudjuk, hogy pártállástól függetlenül mindegyik párt csak a saját zsebét tömködi ill. szeretné tömködni ill. tömködte.
Egyik sem jobb a másiknál! :-P
Egy politikai Rómeó és Júlia ?
Kapulett vagy Maontagu ?
Én jobbikos vagyok de soha nem nézem hogy kinek mi a politikai felfogása, főleg ha egy olyan hölgy akinek a hatására a puszta látványától meg nő a pulzusom , száradni kezd a szám stb
szóval a "halál szerelem"!
Még a balosoktól sem kérem hogy térjenek meg ha valamit megpróbálok elmagyarázni , esetleg csak annyit hogy gondolják végig!
Nem is szoktak lenni, csak idővel lehet hogy kialakúlnak!
Van is rá illusztris példa!
Ilyen hogy juthat valakinek eszébe?
HA szép lány, és tetszik, akkor annyira nem fog érdekelni, hogy 4 évben egyszer melyik hazug pártra teszi az X-et
oké, ennek örülök, hogy így gondolkodtok. :)
akkor azt nem értem, hogy az élet más területén miért az alapján ítélnek meg embereket, hogy milyen a politikai nézetük és nem az alapján, hogy mit tesznek le az asztalra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!