Mire gondolsz ha meglátsz egy nagyon vékony fiatal lányt? Nemet és kort is írj!
2010. okt. 19. 18:34
1/15 anonim válasza:
Én ilyenekre sosem gondolok,de egyébként a csinos szó jut róluk eszembe.Pl.akit linkeltél nagyon szép és jó az alakja,ha soványabb valaki az már nem szép.
3/15 anonim válasza:
Nekem meg pont h az ien alkat jön be.
H miért? mert én is vékony vagyok.
18/F
4/15 anonim válasza:
Semmit.
Amúgy én teltebb lány vagyok, de van pár barátnőm, akik 40 kilót alig ütik és nem éheznek, alkatilag ilyenek. Utálom, ha valaki anorexiát kiált, ha meglát egy vékonyabb hölgyet.
Vagy pl. unokatestvérem balettozik, neki szakmájába kerülne, ha hízna.
7/15 anonim válasza:
hasonló a testalkatom mint az első lánynak. én utálom az alakomat, így az sem tetszik, nincs is önzbizalmam...de nem anorexiás. 15/l
8/15 anonim válasza:
Arra,hogy de szép vékony.Vajon a természet adta neki ezt a szép testet,vagy ő is éhezéssel kínozza magát?
És még ilyen szépeket.
Amúgy egy képről nem lehet megállapítani...lehet akár anorexiás is...de lehet,hogy nem az.
9/15 anonim válasza:
Semmit, komolyan. Mit kéne ?
15/l
10/15 anonim válasza:
Miranda Kerr a kedvencem a modellek közül. Szép az arca és az alakja is jó. Ez a lány egyszerűen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!