NYX-et vagy MAC-et érdemes venni először?
Én egyiket se használtam még, de nagyban függ, hogy mit szeretnél venni. Van amiből jó az olcsóbb is, de van amin nem igazán éri meg spórolni. Összesegeben az ár-érték arányt kell nézni. Kremmanian és YouTubeon is vannak a termékekről vélemények.
Hétköznapra szerintem a nyx bőven elég, ha olyan az alkalom akkor a Mac is belefer. Nem tűnik rossznak a nyx, a vélemények alapján.
Én mindkét márkától szoktam vásárolni, a MAC szerintem jobb - legalábbis azokban a termékekben, amiket én próbáltam. Ami a MAC és nem jött be, pedig sokan ódákaz zengenek róla, az az alapozó... Nekem túl "tömények", de sokak szeretik. Illetve szempillaspirált sem vennék tőlük többé, de a többi termékük rendben van.
NYX-től is jók a szemhéjpaletták amúgy, illetve amit még nagyon imádok az a Butter Gloss szájfény szériája és hihetetlenül jó az áruk, ó és igen, ha kedvező áron szeretnél sok-sok színben jó és tartós szájkontúr ceruzát akkor ajánlom [link] - ezeket, igazán csodásak. Szóval érdemes mindkét márknál szétnézni, termékenként változó. :)
Én a NYX márkát egyáltalán nem nevezem jó minőségűnek. Mostanában eléggé agyonhypeolják, mert kivonultak a Müller polcairól, és saját, sokkal nagyobb üzleteket nyitottak, de egyik NYX termékemet sem értékelném 5-ös skálán 3-masnál jobbra.
Akkor már inkább a Makeup Revolution, BH Cosmetics, vagy a ColourPop (ez utóbbi itthon nem kapható, csak rendelni lehet) javára voksolok.
Igen, a Mac már egy magasabb kategória. Itt vásároltam meg a számomra legtökéletesebb rúzs árnyalatot, ami telitalálat a hétköznapokra. Ha van 1-2 dolog, amit kinéztél magadnak, akkor ne érd be kevesebbel, mert fantasztikus érzés, amikor a rúzsok tényleg tartós, jól néz ki, és a nap végéig rajtad marad. Alapozóból, vagy egy napi szinten viselt színből jobb a minőségi, a többiből meg tökéletes a drogériás is.
Egyébként szemhéjfestéket néztem még ki, de még anno kaptam egy catrice-t és elég gyenge volt. Nem volt pingmentált, és egy fél nap után már nem látszódott :(
Most kipróbálok egy nyx-et, amit a krémmánián olvastam, hogy (elvileg) jó, de majd a gyakorlatban is kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!