Melyik évszakban, vagy időszakban érdemes piercing-et csináltatni?
A fülembe szeretném, valószínűleg porcba(de lehet hogy csak a fülbevalóm mellé 2.nak). Lehet hogy nyáron nem lenne jó, mert sokat fürdöm, meg megyünk nyaralni, és jó lenne ha már akkor nem sebes. Viszont télen sokszor sapka van rajtam a mi lehet hogy irritálja a sebet.
Nem volt még piercingem, nem tudom mennyire lesz sebes ha porcba szuratom. ha van tapasztalotatotok akkor légyszi írjátok le hogy nektek mennyi ideig nem gyogyult be, és hogy mikor érdemes megcsináltatni.
Inkább kora tavasz. Én most szúrattam pár piercinget a fülembe, és az egyik be van gyulladva, és nem tudok rá sapkát húzni, mert nagyon nyomja... Szóval... Az izzadás szempontjából is inkább a kora tavasz lenne a jó.
Persze ha megtudod oldani, hogy ne húzz sapkát (de lehet sapkával is simán okés lesz), akkor a tél a legjobb. :)
Egyébként a fülcimpába levő lyuk nyáron, nyaralás közben még okésabb, de én piercinget nem vállalnék be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!