Van itt valaki aki használ Oriflame termékeket? Ti magatok rendelitek, vagy mástól? Érdemes belépni?
Sziasztok!
Én csak vegán termékeket használhatok, ( allergia) és az Oris termékek azok amik soha nem okoztak gondot, de egyszerűen nem tudom, hogy megérné e belépnem, mert nem értek annyira hozzá. Hogy zajlik az egész menete? Hol találok tanácsadót?? SOS!
Szia!
Belépés után minden terméket min. 20 %-kal olcsóbban kapsz meg. Bizonyos termékcsoportokat akár 60 %-kal olcsóbban. A tagsági díj 999 ft /év. A szállítás 799 ft, 11.000 ft-tól ingyenes. Ha csak 1 szappant szeretnél rendelni, akkor nem éri meg belépni. Ha egy katalógusban kb. 4.000-5000 ft-ért vásárolsz , akkor már olcsóbban kapod meg a termékeket belépés után, mintha tanácsadótól rendelné. Így 1-2 nap alatt megérkezik a csomag, nem kell várni a tanácsadóra, mikor rendel, nem kell vele találkozót egyeztetni... stb.
Szia!
Én saját magamnak rendelek, 20 % kedvezménnyel törzsvásárlóként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!