Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kozmetikushoz esküvő előtt...

Kozmetikushoz esküvő előtt mennyi idővel érdemes elmenni? Kell egyáltalán?

Figyelt kérdés
Sosem voltam még kozmetikusnál. Gondolom, jócskán esküvő előtt érdemes kipróbálni, hogy a megfelelő szakembert "kapjuk", ne járjunk pórul. De "élesben" mennyivel esküvő előtt érdemes elmenni? Napokkal, hetekkel?
2019. jan. 24. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
milyen kezelést akarsz?
2019. jan. 24. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy extrem pattanasos, akkor hagyd, mar ha olyan arctisztito kezelesre szeretnel menni.
2019. jan. 24. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha arctisztítást szeretnél, akkor egy-két héttel előtte mindenképp, mert az pár napig nem egy épületes látvány, legalábbis nekem nem, pedig nem vagyok pattanásos.

Ha csak masszázs, frissítő kezelések vagy szemöldök-szempillafestés, akkor pár nappal előtte is akár.

2019. jan. 24. 23:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem annyira vészes az arcbőröm. Menzesz előtt 1-1.5 héttel a szám körül szoktam pattanásos lenni (elvileg pont abban az időszakban leszek esküvő előtt is), de ennyi. Az orrom szokott miteszeres lenni, illetve hámlani a töve.
2019. jan. 25. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!