Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti szépnek gondoljátok...

Lányok! Ti szépnek gondoljátok magatokat smink nélkül?

Figyelt kérdés
Van olyan aki igen és még is sminkeli magát? Ha igen miért?

2018. dec. 1. 13:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%

Igen, szépnek tartom magam smink nélkül. Mégis sminkelek, elég erősen és szokatlan színekkel.

1. Számomra ez egy kreatív folyamat, az öltözködéssel együtt. Mint ahogy eldöntöm hogy melyik felsőmet melyik szoknyámmal vagy nadrágommal veszem fel, azt is belekombinálom hogy ehhez milyen szemhéjfestés vagy milyen színű rúzs illik. Boldoggá tud tenni egy szép színű sminktermék, pont mint bármi más ami kellemes látványt nyújt. Művészlélek vagyok, rajzolni is szeretek, de erre a mindennapokban sajnos nincs idő, így színezek az arcomra.

2. Ez is olyan idő amit magamra fordítok, egyszerűen jobban indul a napom ha 10-20 percet tölthetek indulás előtt valami olyannal ami nekem örömet okoz, amitől jól érzem magam a bőrömben, egy kis énidő. Van aki jógázni, meditálni szeret, vagy főz egy kiadós reggelit, nekem van egy bőrápolási- és sminkrutinom amin szeretek végigmenni.

2018. dec. 5. 20:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Igen, sőt, én sminkelni sem szoktam nagyon. Van egy heg a szemöldökömön, ezért ki szoktam toldani szemcerkával, ami tök ugyanolyan színű, mint a szemöldököm/hajam, szóval az sem látszik kimondottan "sminknek". Én megőrülnék, ha minden reggel egy új arcot kellene magamnak varázsolni, köszöntem, nekem jó az, ami van. Lehet (sőt, biztos) vannak nálam szebbek, feltűnőbbek vagy éppen vonzóbbnak, de én legalább 10 perc alatt elkészülök...
2018. dec. 25. 22:21
 23/23 anonim válasza:

Én soha nem sminkeltem, lusta lennék hozzá, meg ha már mindenki így szokott meg fura is lenne. Nem tartom magam csúnyának. Van olyan nap, mikor kifejezetten szépnek érzem magam, de ez változó. Szép zöld szemeim vannak nagy szempillákkal és szeplős vagyok. Szoktak csúnya pattanásaim lenni, de azok elmúlnak úgyhogy nem nagyon zavarnak.

19L

2018. dec. 28. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!