Igen. Az arcbőröm nagyon ruganyos, sok kortársamon látom, hogy a szemük sarkában mimikai ráncok jelennek meg, szerencsére nálam nem, szerintem a sok folyadék miatt. A vonásaim szabályosak, nagy szemem van, kicsi orrom, de lehetne a járomcsontom kicsit hangsúlyosabb. Néha kijön egy-egy pattanás, de alapjáraton nem vészes, szerencsére mitesszerre sosem voltam hajlamos, a pórusaim sem tágak.
Ha megyek valahova akkor majdnem mindig sminkelek, mert annak ellenére, hogy smink nélkül is tetszem magamnak, azért szebbnek látom magam egy kis make uppal. Persze nem esek kétségbe, ha valamiért kimarad, pl. nincs időm indulás előtt vagy ilyesmi.
25N
2018. dec. 1. 20:24
12/23 anonim válasza:
Igen, átlagosan szépnek. Kevés sminkkel pedig szépnek.
28 éves vagyok, rendszerint 22-24 évesnek szoktak nézni, szép, tiszta, egészséges a bőröm, Hétköznapokban csak minimálisan sminkelek, így még jobban érzem magam a bőrömben.
2018. dec. 1. 21:02
13/23 anonim válasza:
Igen, sminkes vagyok, kedves priviző, de írtam is, kérlek, írd ide, hogy mit szeretnél.
2018. dec. 1. 21:39
14/23 anonim válasza:
Igen, szépnek tartom magam smink nélkül. Szerencsére hibátlan a bőröm bár sokat is teszek érte hogy szép maradjon. A szemöldököm alapjáraton sötét és nincs túlszedve így ilyen téren sem kell segítség, a műszempillát meg nagyon rondának és feleslegesnek is tartom. Korrektort viszont használok a szemem alá mert sokszor kialvatlan vagyok és akkor elég sötét karikáim lesznek. Ha az esemény megkívánja akkor teljes sminket is szoktam csinálni de minden nap tuti nem tudnék annyit viselni. Azt viszont hozzátenném hogy én suliba járok így, ha mondjuk dolgoznék egy olyan helyen ahol csinosan kell öltözni biztos hogy többet raknék fel mert ahhoz tényleg hülyén néz ki a natúr arc, csak így suliba tök feleslegesnek tartom.
2018. dec. 1. 22:33
15/23 anonim válasza:
Igaz csak szemceruzát+spirált használok és anno tetoválás előtt szemöldök ceruzát, de ezek nélkül úgy nézek ki, mint aki az utolsó stádiumban van... szóval nemhogy szépnek, inkább ijesztőnek gondolom magam ezek nélkül (persze ebben mások is megerősítettek már 😅)
2018. dec. 1. 23:06
16/23 anonim válasza:
Viszonylag szépnek tartom magam smink nélkül is, simán elmegyek bárhová nélküle. De szeretek sminkelni, ez a hobbim és jól érzem magam tőle :)
2018. dec. 2. 01:45
17/23 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a válaszokat.☺
2018. dec. 2. 09:02
18/23 anonim válasza:
Igen. Szerintem mindenki szép, aki egészséges, és igényes, lásd, mosakszik rendesen, nem szemétkaján él, stb. :D
De az számomra egy kicsit intimebb megjelenés, pl. nem megyek ki pizsiben se az utcára.
Illetve biztos, hogy van olyan ember, aki engem álomnőnek gondol, meg olyan is, aki szerint világcsúfja bányarém vagyok, de a világ így szép és jó :)
2018. dec. 2. 20:36
19/23 anonim válasza:
Igen, ahogy idősödtem, egyre inkább úgy gondoltam, hogy szép vagyok smink nélkül is, attól még, hogy nincs 4cm-es szempillám és nem olyan hangsúlyos a szemöldököm. Ennek ellenére általában használok sminket, mert szeretek sminkelni, számomra az egy hobbi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!