Ezt igenytelensegnek gondoljatok?
Evek ota borproblemaval kuzdok, nyaktol lefele csont szaraz, nyaktol folfele kicsit gazabb.
Pattanasokra es miteszerekre hajlamos vagyok, amiket sajnos nyomkodok es elkaparok. Ebbol adodoan vannak regebbi hegek es piros foltok az arcomon, illetve kombinalt bortipusom van. Zsiros is egyben szaraz is.
Ennek ellenere szeretek sminkelni (minimalisan).
A szemoldokom kiemelem, a szemem barna ceruzaval kihuzom alul, folul
( a fekete nem all jol). Szempillaspiralt is hasznalok, es egy lehelet pirositot.
Korrektort nem, mert mindig kiszaritja azt a foltot, amit bekenek vele. Illetve alapozot se, mert atzsirosodik a borom, es nem is szeretem az erzest.igy nem szep egyenletes szinu az arcom, mint a szepen sminkelt lanyoknak.
Igyis van eleg baj a fejemmel, inkabb levegozzon a borom, ugy vagyok vele.
Igazabol nincs annyira csunya arcom, csak ezek a hibak elegge rontanak rajta.
Gyorsan zsiros lesz a reggeli mosdas utan.
Mar 4 borgyogyasz latott, de mindegyik gagyibbnal gagyibb termekeket ajanlott es recepteseket irt fol, kozmetikusnal is voltam vagy 3-nal biztos.
Drogerias es receptnelkuli dolgokat is hasznaltam, amik ideig oraig hatottak, de gyorsan vissza is estem az alapallapotba.
Mar otletem sincs , mit csinaljak.
Ettul fuggetlenul a napi sminkelesi rutinomat nem szeretnem elhagyni.
Mit gondolnatok egy ilyen lanyrol, ha szembe jonne veletek az utcan? Ez igenytelen hatast kelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!