Mért írják ennyien, hogy a vörös haj nem áll jól sötét bőrrel? Ti is így gondoljátok?
Én viszonylag sötét bőrű vagyok, barna szemmel, meg középbarna hajjal, de szeretnék vöröset, meg a barátom szerint is jól állna. De most ez nem is lényeg csak leírtam.
Olvasgattam, és van aki azt írja, hogy "proli", van aki szerint "közönséges hatást kelt". Mért? Még a világosabb, amolyan rézvörös hajat megértem, az tényleg, csak világos bőrhöz, meg világos szemhez áll jól. De a sötétebb vörös?
Szerintetek? Mutassatok olyan képet, ami "proli, meg közönséges hatást kelt", mert én nem tudom elképzelni az milyen.
Hát, őszinte leszek, nekem sem tetszik. Nekem a festett vörös haj eleve nem tetszik, kicsit olyan banyás. :D De sötétebb bőrhöz abszolút nem áll jól. Nem közönséges, csak... hát nem tudom. Ronda. De ez csak az én véleményem. Ha tényleg nagyon sötét vörös, vagy inkább bordós-lilás színárnyalat, az állhat jól, de én még olyat sem láttam, nekem Ariana Grande sem tetszik. :D
De ha szeretnéd kipróbálni, akkor tedd, lehet, hogy neked pont bejön.
Sött bőrű embereknek is van természetesen vörös hajuk :D
pl: [link]
Szerintem jól néz ki :) A hajszín nem kelt proli hatást, a proli hatás a viselőtől függ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!