Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nem járok kozmetikushoz,...

Ha nem járok kozmetikushoz, az valamennyire igénytelenségnek számít?

Figyelt kérdés

Vagy kérdezhetném azt is, hogy egy igényes lány jár kozmetikushoz? Elég miteszeres a bőröm, otthon szoktam kinyomkodni, és krémeket használni. Felér ez egy kozmetikai kezeléssel? Elég ez?

Csak mert fontos találkozóm lesz, és jól szeretnék kinézni.

2012. szept. 6. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

ha ápolt vagy, akkor nem igénytelenség. igazából bárki meg tudja azokat a dolgokat csinálni magának, ami egy kozmetikus-na jó, a profi arckezelést biztosan nem. egyébként én sem járok kozmetikushoz, mégis igényesen nézek ki:D

19L

2012. szept. 6. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

jaja, én se járok kozmetikushoz, mégis szép az arcom, a lábam meg semmim sem szőrös :D ha pattanásom van ki tudom nyomni, lekezelem magamnak azt annyi.

amugy egyszer voltam kozmetikusnál szemöldököt szedetni, szörnyű lett, azóta magamnak szedem és úgy jobban tetszik :)

19/L

2012. szept. 6. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. A szemöldökön is gondolkodok, csak félek, hogy elrontja. De akkor talán azt se kéne... És sminkben szerintetek mi az alap (hogy azért ne tűnjek ,,mű"-nek, de mégis kicsit szebb legyek?)
2012. szept. 6. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, én okleveles sminkes vagyok :)

írj privit szívesen adok tanácsot :)

2012. szept. 6. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy igénytelenség. Szerintem teljesen felesleges kozmetikushoz járni, otthon is meg lehet oldani az arctisztítást meg szőrtelenítést, ráadásul sokkal olcsóbban és kíméletesebben.
2012. szept. 6. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem igénytelenség, ha a bőröd mellette nem ocsmány, hólyagos meg pattanásos meg zsíros. Akinek problémás a bőre, az igenis járjon kozmetikushoz, és ne magának mócsingolja össze, mert csak árt vele, és még rondább lesz.
2012. szept. 7. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sosem voltam kozmetikusnál. Tesóm volt egyszer, hát szegénykém, utána 3 napig vörös volt a feje. Hát én ebből köszönöm nem kérek.

Egyébként nem túl problémás a bőröm, pattanásom elvétve van 1-1, de azt szépen kinyomon, ha beért, majd fertőtlenítem. Mitteszereim vannak, de azoktan időről időre kitisztítom. Kigőzölöm az arcomat, kinyomkodom, radírozok, tonizálok, hidratálok.

Nyilván nem vagyok profi és ez nem olyan, mint egy igazi kozmetikai kezelés, de így is kordában tartom a bőrömet, mert megtaláltam a megfelelő termékeket. Így nem dobok ki több ezer forintokat a kozmetikusra.

Szerintem nem igénytelenség, ha emellett ápolt vagy. :)

17/L

2012. szept. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!