Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Apám miért nem engedi hogy...

Domicica kérdése:

Apám miért nem engedi hogy kozmetikushoz járjak?

Figyelt kérdés
Bővebben: 13/l vagyok és apám nem enged kozmetikushoz , mert az mondja hogy még kicsi vagyok. De nekem elég bozontos a szemöldököm, sőt még a bajszom is enyhén látszik.. sokszor piszkálnak emiatt :// Hogyan tudnám ezt vele megbeszélni?? SOS

2012. aug. 30. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem arckezelésre vagy sminkeltetni mész, hanem ezekért, amit mondtál, és hogy nem akarod házilag tépegetni, mert akkor még a bőrgyógyásznál is kiköthetsz.
2012. aug. 30. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
64%

Ha apud értelmes és szeret téged, akkor ha ezt így elmondod neki hogy téged emiatt piszkálnak, akkor meg fogja érteni

lehet hogy nem akarja hogy felnőjön a pici lánya

én is 13 voltam

mondd el neki hogy csak ezt a két dolgot szeretnéd megcsinállni és hogy ettől hogy megnőne az önbizalmad

ha nem megy beszéld meg anyuddal és menny el dugiba, otthon majd azt mondod ha észreveszi hogy fürdésnél magadnak estél egy szemöldökcsipesszel

15/l

2012. aug. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!