Mit tegyek szerintetek? A szemöldököm elég sűrű, és dús. Folyton szedem, de mivel elég sok, így sokat kell vele bajlódnom. Viszont anyu nem nagyon engedi hogy kozmetikushoz járjak.
Figyelt kérdés
Egyébként nagyon szép arcom van, csak a szemöldököm kicsit elcsunyítja. Szerintetek hogyan lehetne megcsinálni, hogy ne kelljen minden áldott nap szedni, ahhoz, hogy szép legyen?!2010. dec. 27. 13:37
1/7 anonim válasza:
Győzd meg anyukádat, h hadd mehess el kozmetikushoz, ő pedig legyantázza Neked, és nem kell vele naponta bajlódni. :) Nem drága egyébként.
2/7 anonim válasza:
Hát én is ugyanilyen cipőben járok. Szerintem gyantát használj.Csipesszel kiigazítod, amerre nő a szőr annak ellentétes irányában szedd ki határozott mozdulattal. Ollót soha ne használj a kiigazításhoz.
Btw, ha 1kicsit visszanőnek a szőrszálak azt csipesszel kitudod szedni. Soha ne várd meg míg teljesen visszanő.
3/7 anonim válasza:
Egy kozmetikus kb. 500Ft-ért megcsinálja. Utána már könnyebben rendben tudod tartani házilag, ha megvan a formája. Ahogy elkezd nőni, kiszeded. Lehet gyantával is szemöldököt formálni. Azzal csak az a baj, hogy a sok tépkedés miatt, meglazulhat ott a bőröd. Persze nem egy alkalomtól, hanem hosszú távon.
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszadónak igaza van,szemöldököt soha nem gyantázunk!!!A csipeszelés ugyanolyan hatásos,nem égetik meg,pontosan lehet dolgozni.
5/7 anonim válasza:
Hát nekem a kozmetikus mindig is gyantával szedi..Nem látjátok mit írt a kérdező? neki elég dús, és sűrű. Nagyon sok féle kozmetikusnál voltam,és mondta hogy az ilyen szemöldököt eszem ágába ne jusson eszembe csipesszel szedni.. a lelkem is meggyengül a fájdalom miatt...
7/7 anonim válasza:
Szemöldököt normális kozmetikus nem gyantáz,mert megnyúlik az a kis vékony bőr és 10 év mulva,ha ráesik a szemedre a lógó szemhéjad megköszönheted neki.Ez a kozmetikus lusta és a futószalagos módszert választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!