Lányok! Ti szépnek gondoljátok magatokat smink nélkül?

Full termeszetesen nem.
Muszempillaval (2D, 3D) + folyton szedett szemoldok (sajat magamnak szedem) + rendszeres arcradir, arclemoso, arckrem, arcmaszk hasznalataval, hogy egeszseges fenyes legyen a borom -> akkor egyaltalan nem sminkelek hetkoznap es “onmagara igenyes” szepnek erzem magam. bulikra, randira, alkalmakra, kisminkelve meg “fullosnak”.
De nem birtam mar elviselni a muszempillat es hogy mennyire draga volt. Most lash lifting-re jarok ami kb 1D pillanak felel meg es 2 havonta kell menni. Igy termeszetesen, szinten arcapolasi rutinnal es rendben tartott szemoldokkel kb atlagosnak erzem magam smink nelkul, de szepnek nem. Igy hetkoznapra szemoldok por + szempillaspiral, pici bronzosito es highlighter, neha alapozo, de csak nagyon vekonyan. Igy atlagos igenyesnek erzem magam. Teljes alkalmi sminkben pedig nem fullosnak, de egy szepen kisminkelt atlagos “termeszetes” szepsegu lanynak erzem magam.
20/L

Nem vagyok szép és nem tudok sminkelni, viszont teljesen érthető számomra, ha egy kifejezetten szép lány sminkel. Rajta olyan sokat nem emel, mint egy átlagoson, de azért a szép részek kis plusz kiemelése jól jön, illetve pl. alkalomra nem is természetesen akar kinézni az ember.
Az emberek átlagos ízlése sem vág egybe tökéletesen a természetességgel, egy jól kifestett szem mind természetesnek hatóan, mind alkalmi elszálltságban kb. mindenkinek jobban tetszik, mint a természetes, akármilyen szép is az.

Én szépnek tartom magam, smink nélkül is babaarcom van, világosszőke hajam, szép zöldes szemeim. Viszont a szemöldököm sajna alig látszik, ezért azt szoktam megerősíteni, meg fekete szempillaspirállal kiemelve még zöldebbek, nagyobbak a szemeim. Amúgy én azért sminkelek, hogy a szépet még szebbé tegyem, plusz a szakmám is.
32/N

En regen sminkeltem,de mostmar a termeszetesseg hive vagyok.
Gyonyorkodom a termeszetessegben.
Sminkkel most mar csunyanak erzem magam.Igaz idosebb is lettem,talan,azert nem all jol...
Alapozot viszont neha...

Szépnek látom magam smink nélkül.
Azért sminkelem magam (nude smink), mert van alap, amit még szebbé tehetek.
Ha csúnyának látnám magam, nem sminkelnék, nem lenne értelme számomra.

Szeretem a természets arcomat mutatni 😊
Ha sminkelek össz vissz annyi, hogy a reggeli karikákat eltűntetem s a szemnek adok egy hangsúlyt - a felső szempilla alatt kihúzom a szemem.
Combközépig érő hajam van s arra is büszke vagyok + az edzésem eredményére: a testemre.
Természetes lakk nélküli 7-8mm-es egészséges fehér körmeim vannak, amikre szint úgy oda figyelek s ápolom.
Jól esik az amikor kimozdulok valamerre, hogy az embereknek tetszek úgy ahogy vagyok.^^
Az agyon sminkelt lányok/nőket nem fogom megérteni s nem is akarom.
Az alap önbizalmam, elégedettségem megvan, de teszek is magamért.
Folyadékbevitel, táplálkozás, edzés, ápolás.
S szeretnék továbbra is kb -10évet letagadni 😊 vicces szituációk miatt is 😂
26/N

Viszonylag szépnek gondolom magam. Hétköznaponként sosem sminkelek, mert nagyon zavar, ha van az arcomon valami:D Elvagyok anélkül is és még sosem kaptam rossz visszajelzést. Persze különleges alkalmakkor (ami elég ritkán van tényleg olyan nagyon különleges) kicsit kicsinosítom magam, de sokat akkor sem bírok felkenni magamra:D
19/L

Atlagosnak tartom magamat smink nelkul, semmilyennek. Nagyon vilagos a szemem, szemoldokom alig van, vilagos a borom is, ez a fekete hajammal furcsa hatasu az egyszeri szemlelonek. Cserebe viszont szerencsere nagyon tiszta a borom, nem karikas a szemem, igy azert vallalhato.
Sminkelni erosen szeretek, kihuzott szemoldok, szemhejpuder, eros tusvonal. Ruzs vagy nude vagy erosebb bordo, hangulattol fugg. Alapozot, pudert nem hasznalok. Igazabol nem erzem szebbnek magamat a sminktol, viszont valamennyi magabiztossagot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!