Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nők! Milyen sminktermékeket...

Nők! Milyen sminktermékeket használtok?

Figyelt kérdés

Én szemöldökömre és szempillámra szempillaspirált, valamint piros rúzst vagy éppen rózsaszín szájfényt. Ünnepekkor vagy ha néha olyan kedvem van, akkor szürke szemhéjpúdert.

Ti milyen termékeket használtok?

2018. nov. 27. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Semmilyet, ezt szoktam meg, natúran érzem jól magam.

Ha szépen van valaki sminkelve az jóleső a szememnek, de többnyire csak ügyetlen maszatolások vannak az embereken, vagy túl sok, néha szinte fojtogatja a fiatal lányok bőrét a rengeteg kence fölösleges lenne.

2018. nov. 30. 09:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Jöhetnek a támadások nyugodtan erre a kommentemre... De megírom mégis, hogy én kb. fingani se tudok tükör, szempillaspirál, rúzs és szájfény nélkül
2018. dec. 1. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
A bőr nem lélegzik. A testápoló sem fojtogatja a vádlidat.
2018. dec. 1. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap:

primer

alapozó

korrektor

kontúr

bronzosító

highlighter

hétköznapi szemhéjpúder

szemöldökpúder

sima arcpúder

szempillaspirál

nude rúzs (vagy semmi)

alkalomra:

ugyanezek, csak sötétebb szemhéjpúder, sötétebb rúzs, fényesebb highlighter

2018. dec. 28. 00:18
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

Szemoldokre szempilla spiralt? Uh szép lehetsz...xd

Am a kérdésedre válaszolva, maybeline szempilla spiral,szemoldokomre atlatszo fixalo gél, hetkoznap szajfenyek,vagy nude ruzs,ritkabban vörös rúzs, alapozobol eddig vichy-t használtam,maybeline fit me,L'Oreal tru macth kb ezekbol hasznaltam a legtobbet pusza.

2020. júl. 2. 02:32
 16/16 anonim ***** válasza:
1 es az kemeny
2021. márc. 26. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!