Alapjaraton ti miket hasznaltok a sminkeleshez? Milyen markaju sminktermekeket? Hol tudok venni sminkecset keszletet?
Coastal scents ecseteim vannak, meg több palettám is van tőlük.
Tusból, spirálból, alapozóból, ceruzából, stb. mindenféle márkát használok, ami az évek során legjobban bevált.
Javaslom a Makeup plaza nevű weboldalt.
Igen, a mekeuplaza.com-on tudsz a legnagyobb ecsetkinalatbol valogatni, viszont a pinkpanda.hu-n megjelentek az ujfajta ovalis ecsetek, amelybol egyes darabok sokkal hasznosabbak, mint a sima ecsetek. Rossmannban, dm-ben es mullerben is tudsz sminkeket venni, ezek kozott inkabb talalsz olyanakat, amik napi hasznalatra valok, mint az elobb emlitett weboldalakon. De persze sok minden fugg attol, h milyen a bortipusod, borfelszined, arcformad, borszined, szemformad, szempillad hossza, szemoldok formad, szajformad, rancaid elhelyezkedese, stb.
Sok-sok minden befolyasolja azt, h milyen smink allhat neked jol.
Én aliexpresszpről és ebayről rendeltem ecsetkészleteket, elég jó árban vannak és nagy a választék. Meg pár essences esetem van rossmannból.
Catrice primerem és púderom van és Rimmel alapozóm. Essence szemfestékalapot használok, szemfestékből sokféle van a többség DMből meg Rossmannból meg 1-2 drágább amiket a márkák hivatalos oldaláról rendeltem, de azokat csak alkalmakra használom, mindennapokra megfelelő a drogériás. Tust használok még (most Essencest) meg szempillaspirált (Too Faced). Szájra csak ajakápolót, mindenféle drogériást. Meg a szemöldökport használok (Essence).
Sigma ecseteket használok, bár most Karácsonyra kaptam párat a MAC-ből is.
Nagyon sok sminktermékem van, drogériás márkákat már nem igazán használok, teljesen áttértem az utóbbi években a high end márkákra.
A legtöbb termékem talán a MAC-től, a Chaneltől és az Estée Laudertől van, de mostanában próbálgatom a Kylie Cosmetics-et is.
Hétköznapra használok primert, alapozót, korrektort, púdert és rúzst/szájfényt. Ha pedig valamilyen alkalom, vagy buli van, akkor teljes sminket csinálok, ehhez már kell egy kis idő és gyakorlás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!