Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13-15 éves lányok! Ti milyen...

13-15 éves lányok! Ti milyen sminktermékeket használtok?

Figyelt kérdés
Miket használtok hétköznapokra és alkalmakra? Kivel vesztek sminket? Egyedül,barátnőitekkel,szüleitekkel? Mikor kezdtezel el sminkelni és a szüleitek mit szóltak hozzá?
2015. okt. 31. 18:19
 1/8 anonim válasza:
72%
En 12evesen kezdtem el sminkelni,szemceruzat es szempillaspiralt.14evesen mar szemtust is hasznalhattam.Nekem engedtek.15/L
2015. okt. 31. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Szia! Én csak alkalmakra (koncertekre) szoktam kihúzni a szemem feketére, szemceruzával. Semmi egyéb. Barátnőm már komolyabban sminkeli magát, vele gyakran elmegyek vásárolni. Az első szemceruzámat pl anyukám vette meg, nem volt ellenére a dolog. :)

14/L

2015. okt. 31. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

11 évesen keztem. Suliba szemöldök cerka, szem c., szempillasprál. Anyukámmal szoktam vásárolni, nincs gonduk a szüleimnek ezzel.

14L

2015. okt. 31. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

utcsó vagyok

+korrektor

2015. okt. 31. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szempillaspirál

Anya örül h 14 évesen ennyivel le is tudom a sminket.

2015. nov. 1. 13:39
 6/8 Flo Chan válasza:
100%

13 évesen kezdtem el.Egyedül veszem a cuccokat. Nem használok sok mindent: szempillaspirál,korrektor,púder,ajakápoló,szemöldökcerka

14/L

2015. nov. 2. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem kb 3 hónapja. Először csak szemceruza, mostmár, szemtus csak a szempilláim töveibe, szempillaspirál, ajakápoló, korrektor, és par napja kevés pirositó, lehet ez igy soknak tűnik, de nem az számomra, (bb krémet nagyon nagyon ritkán!)
2015. nov. 4. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:

En se hasznalok sok mindent, es anyaval szoktam vasarolni.

Korrektort, pudert, szempillaspiralt es szemoldokport szoktam hasznalni

2015. dec. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!