Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi pénzt szántok sminkcucc...

Mennyi pénzt szántok sminkcuccokra?

Figyelt kérdés

Külön-külön írjátok, pl. alapozóra mennyit költetek, korrektorra, púderre, szempillaspirálra, stb. stb.

Én nagyon drágállom ezeket a dolgokat, de ha olcsóbbat veszek az semmit nem ér, nagyon rossz minőségű.

2010. jún. 26. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

hát max. korrektort meg szájfényt veszek, abból meg megengedhetem magamnak a drágább márkásat. (korrektorból miss sporty jött be kb. 500-600, szájfény ált. maybelline mondjuk 1300-ért). szemkontúr az dm basic-os (pár száz). plusz a pillaspirál szintén astor/maybelline/dm-basic, változó, ezt is csak bulikra használom...

alapozót párszor vettem alkalomra, de aztán úgy voltam vele, h szétkenődik, így inkább nem kenem magamra még báli alkalomra se.

2010. jún. 26. 11:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
mivel csak a szemem húzom körbe, ezért csak szempillaspirált és szemceruzát használok, ezért megengedhetem magamnak, hogy a jobbminőségűt vegyem meg 1500-3000 ft-ig, dm üzletekben :)
2010. jún. 26. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapozót többfélét használok, kedvenceim: L'Oreal Matte Morphose(mindennapi használatra tökéletes, 3600 Ft), Vichy Normateint (nagyon jól elfedi a bőrhibákat, akkor használom, mikor pattanásaim vannak, kb. 6000 Ft), Nivea Be Beautiful! (ez csak szinezett hidratáló, nyáron tökjó, van benne fényvédő is, kb. 2000 Ft).

Púdert Max Factor Creme Puff-ot használok, 3000 Ft kb.

Szemhéjtus: Essence, 700-800 Ft.

Pirosító: ebből nagyon sok féle van, ezek nem drágák, meg vannak köztük nagyon régiek is. :D

Szempillaspirál: Maybelline Volum'Express Colossal, 2000 Ft.

Szájfény: ebből is van millió+1, de legtöbbször csak Labellot használok, a Q10 fajtát.

Rúzs: Max Factor Lipfinity Colour and Gloss, 3600 Ft, de ezt csak ritkán használom.

Tényleg drágák ezek a cuccok, de alapozókra nem sajnálom a pénzt, mert megéri jó minőségűt venni. Meg a Vichyt pl. csak nagyon ritkán használom, úgyhogy az akár egy évig is kitart nálam. A L'Oreal is már 3-4 hónapja megvan, úgyhogy az is megéri szerintem, mert amúgy egy nagyon-nagyon jó alapozó.

Huh, remélem elég részletes... :D Szép napot!

2010. jún. 26. 11:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Huhh köszi a részletes leírásokat, meg hogy a nevét is leírtátok, mert éppen ötleteket gyűjtök, milyet kéne vennem :) De én tényleg drágállom, főleg hogy nem is tudom szépen kisminkelni magam, még a spirál is nehezen megy :D várom a további válaszokat is ;)
2010. jún. 26. 11:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Alapozónál és a szempillaspirálnál ne sajnáld a pénzt, mert nem mindegy mit kensz az arcodra, és a szemed sem játék.

Én alapozóból vichyt használok.

Még tavaly vettem normaderm krémet, és ahhoz volt ajándékba 7 db alapozó minta, még most is van belőle, pedig elés sokszor használom.

És szeptemberben vettem.Annyira jó, h kevés is elég belőle, és 4500 ft, ami talán még egy évig is elég.

Szempillaspirálból a Maybelline colossal, a sárga tubusos az angyon jó, minősége kiváló, hatalmas pillákat csinál, 2000 ft. karácsonyra kaptam, és most kell lecserélnem, jó sokáig birta, pedig több rétegben viszem fel,és minden nap használom.

Szemhéjpúderből minden fajtám van, alverde, loreal, maybelline, essence,rimmel.

Az essence nagyon jó az árához képest, csak alá kell alapozni.

Szájfényem is sok van, de inkább she.

Púdert nem használok, ugyanis a vichy alapozó tökéletesen mattit.

2010. jún. 26. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapozó:kb 1500ft mehet

Púder: 500-600ft

Korrektor:600-100 ft

Szempillaspirál:800 ft

Persze én is szeretnék drágább cuccokat, de sajna nem jut rá.

Általában akkor veszek smincuccokat ha leárazás van. De am ezek a terméket nem gagyik azért mert olcsó még nem rosz. Csak kersgélni kell:D

2010. jún. 26. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Alapozó:Loreal Accord Parfait Mineral,nem használok hozzá semmi púdert,mattít önmagában is,púder állagú,nagyon szuper:P

Spirál:amit előttem írtak,sárga Maybelline,nekem nem annyira jó,de ha ennyien írják,hogy az,akkor lehet én csinálok valamit rosszul.

Korrektor:nem tudom,keresem azt,amelyik tényleg jó és erősen fed.

Szemhéjpúder:hát én ezt úgy szoktam,hogy kísérletezek,mi áll jól,vagyis először megveszem olcsóbban(essence,miss sporty)és ha az árnyalat oké,akkor veszek hasonlót drágábban.

Sajnos ez van,ha tökéletes és hosszan tartó sminket szeretnél,muszáj drágább és jó minőségű cuccokat beszerezni és az nem miss sporty,de még csak nem is Maybelline :(

A jó termékek ott kezdődnek,hogy Loreal,Vichy,Mac,Lancome,Estée Lauder,Dior,Clinique.

Na,majd egyszer gazdagok leszünk :D

2010. jún. 26. 12:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

alapozó: essence, 1000 Ft, ha bepúderezed, nem folyik el

korrektor: 600-700 Ft, essence

púder: szintén, rossmann-os

szemcerka: kaptam, nem tudom a márkát

szemhéjpúder: huhúú, ezeket imádom, sok van!=) essence, miss sporty, ezek 500 Ft, meg van egy douglas-os készletem (4 3as szemhéjpúder, pirosító, 2 szájfény), ez 2300 Ft volt

szempillaspirál: maybellinne falsies, 2000 Ft

szájfény, rúzs: mindenféle, változó árban. újsághoz adottakat is használok szívesen.

az essence olcsó és jó márka, az eddig próbált cuccokkal csak jó tapasztalatom van!=)

14/L

2010. jún. 26. 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
9%

én úgy vagyok vele hogy nem kell MINDEN NAP sminkelni!!! A bőrünket teljesen tönkre teszünk azzal ha minden nap alapozó meg korrektor, púder szemfesték szempillaspirál meg stb.!

Inkább ápolni kell a bőrt és akkor szép lesz és nem kell rá minden féle vacak!

Nagyon ritkán szoktam sminkelni mert szép az arcom mert ápolom, de ha kisminkelem magamat akkor vichy alapozót használok ami jó minőségű! korrektort nem használok sem pirosítót, szempillaspirált is ritkán maybaline márkájút, szemfestékből pedig loréal. Ami nagyon fontos hogy ezek után szépen le kell tisztítani az arcot és hidratálni! Szerintem fontosabb ápolni a bőrt mint elfedni alapozóval mert az később csak csúnyább lesz!

22/L

2010. jún. 26. 15:01
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Sokan írtatok megegyező márkájúakat, most a nyári munkával keresett pénzemből valószínű hogy rászánok kicsit több pénzt ezekre a dolgokra. Egyébként én sem szoktam sminkelni magam, csak nagyon ritkán, de mint már mondtam ez azért van mert béna vagyok, plusz ezekkel az olcsó cuccokkal nem tudok valami jókat kreálni. Amúgy igen, ha egyszer gazdagok leszünk:D akkor biztos többet költök erre.:)

Na további szép napot:)

2010. jún. 27. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!