Mennyi időt szántok szépségápolásra és milyen gyakorisággal?
Fürdés, zuhanyzás: naponta hányszor, mikor, milyen termékeket használtok?
HAJápolás: Milyen gyakran mostok hajat? Hajbalzsamot, hajkrémet, pakolást, olajokat, cseppeket, stb. mit használtok, hogy egészséges legyen a hajatok? Hajformázáskor? Hajlakk, balzsam, hajhab,fésű, körkefe, speciális hajszárítók,stb.?
BŐRápolás: arc, milyen gyakran mentek kozmetikushoz, és ott milyen kezelést kértek? Infralámpázni szoktatok?
Sminkelés?Milyen termékeket használtok,miután lemostátok a sminket?
Minden zuhanyzás, szauna, úszás után betestápolózzátok az egész testeteket?
LÁBápolás! Ha nem is kemény a sarkatok,akkor is használtok lábradírt,és lábápoló krémeket? Pedikűr! Festitek a körmötöket? Manikűr! Magatok csináljátok vagy manikűrössel? A-vitamint szedtek a körmötök egészségére? Reszelitek,vágjátok rendszeresen? Körömápoló olajok, körömápoló lakkok, paraffinos kézápolás?
Fogápolás!! milyen termékeket használtok,milyen gyakran, fogorvoshoz mennyi időközönként jártok??
SZőrtelenítés! Hol,mivel, mikor?
Milyen gyakran sportoltok?Úszás,szauna, gerinctorna,figyeltek a testtartásotokra?
Hogyan táplálkoztok?
Írjatok,ami még eszetekbe jut,mert nem akarok senkit se untatni a sok olvasással.:) Ha akarjátok,leírom én is.
-Naponta 1 zuhanyzás, néha fürdés, este lefekvés előtt, tusfürdőt, ami itthon van, most éppen Fa van.
-Hetente kétszer, semmit, csak sampont. Egészséges a hajam amúgy. Alapból elég egyenes, nem vasalom, ha ritkán besütöm hajsütővassal, akkor használok hajlakkot, mert hamar kimegy a hullám a hajamból.
-Nem járok kozmetikushoz. Masszázskesztyűvel radírozok, sokkal jobb mint a bőrradírok, (utána néha tonik), aztán Dove arckrém.
-Nem sminkelek.
-Nem sokszor használok testápolót.
-Nem. Nem festem a lábujjkörmeimet. Nem szedek, nincs rá szükségem, elég erősek és egészségesek a körmeim. Igen, rendszeresen vágom, reszelem. Körömlakkozni szoktam.
-Talán Colgate, de nem biztos. :) Kb. havonta járok fogorvoshoz, mert éjszakai fogszabályzóm van.
-Amikor szükséges, borotvával.
-Nem nagyon, csak tesiórán. Nyáron biciklizni szoktam.
-Azt eszem amit megkívánok, és akármennyit, mert nem hízom. (pedig nem ártana úgy +5 kg.) szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket is.
Igen, légy szíves írd le te is. :)
17/L
Általában este szoktam fürdeni. Ha esetleg nyáron, vagy rossz álom miatt leizzadok, akkor ezt megismétlem reggel is.
Hajat 3 naponta mosok. Ha tudom, hogy itthon leszek és nem találkozom senkivel, akkor nem mosok, próbálom ritkábban mosni. Nyáron pl. nem használok hajszárítót, ha nem muszáj.
Sampon, balzsam, néha olaj!
És néha egy-egy kúra bőr, haj és körömápoló bogyókból.
Kozmetikushoz havonta megyek, ilyenkor nagykezelést szoktam kérni. Alapos tisztítás, radír, maszkok, hidratálás, stb.
Sminkcuccokból igyekszem a legjobbat használni, és márkahű vagyok. Alapozóban Maybelline, szempillaspirál YSL, szemhéjpúder YSL, pigment MAC.
Sminklemosóból pedig az Avon olajos termékét használom. Olcsó,de ez vált be eddig a legjobban, tényleg még a vízálló sminket is eltávolítja. Utána arctej, tonik.
Egyébként sima egyszerű arckrémet használok, a lényeg, hogy legyen benne fényszűrő.
A lábammal hál istennek nincs sok gond, néha megreszelem egy kicsit, bekenem krémmel. Anyukám szokta pedikűrözni, szerinte olyan mint a babatalp...párom szerint is.
Ha van kedvem lakkozom, bár leginkább ezt is nyáron!
Manikűr: ha van rá pénzem, akkor szakemberhez fordulok, mert gyorsan nő a körmöm, a bőr is gyakran felszakad.
De mostanában magam formázom, lakkozom. Elég gyakran, nagyon sok lakkom van.
Fogorvos évente egyszer. Fogkőlevétel, vizsgálat, ha szükséges, akkor tömés.
Lábamat gyantáztatni szoktam, de ezt is leginkább nyáron, ill. tavasszal. Télen azért nem, mert szőke és úgy se látja senki.
Mást területet borotválok, mert nem bírom a fájdalmat! :D
Sportolni ritkán szoktam sajnos, néha itthon, vagy ha jó idő van biciklizés.
A gerincemre figyelek, mert ferdülésem is van, és sérvem is.
Úszni nem tudok, de van labdám, amin ülök.
Ha kicsit több pénzem lesz, akkor szeretnék rendszeresen aerobikra járni.
Vegyesen táplálkozom, nem vonok meg magamtól semmit.
Kb. ennyi...kicsit hosszú lett, bocsi.
Zuhanyzás:reggel és este is, jelenleg Cien tusfürdővel.
Haj: 3 naponta mosom. Hajbalzsam minden mosás után (Elseve méhpempős most), pakolás heti 1x Kallos tejproteines. Formázót,lakkot, nem használok semmi ilyet, néha kivasalom és ennyi.
Bőrápolás:kozmetikushoz nem járok. Elég jó a bőröm. Infralámpám nincs. Garnier arckrémet használok most+Balea tisztitót.Bőrradírt házilag csinálok, heti 1x. Utána pakolás, az mindig másmilyen. Testápolózni csak heti 1x szoktam kb, erre valahogy lusta vagyok:D Baba testápolóm van, aloe vera.
Láb: amikor levágom a lábkörmeim, akkor azért rendbe teszem a sarkam meg az egészet. Szoktam lakkozni mindig.
Manikűr: magamnak, hetente 1x. Semmi extra, reszelés, körömápoló, valamilyen lakk, aztán átlátszó réteg rá. Nem szedek a-vitamint. Paraffinos cuccot meg még nem próbáltam.
Fogápolás: mindig fehérítős fogkrémet veszek, de a márka mindig más, most blend-a-med van. Szájvíz signal white now. Fogselymezni is szotam, igaz azt nem mindennap. Fogorvos kb évente, amúgy nincs gondom a fogaimmal.
Szőrtelenítés:hónalj,alkar-epilátorral 3-4 hetente. Láb,intim rész-borotvával,4naponta kb. Szemöldökömet hetente szedem.
Sport:heti 4x. Úszni nem tudok:) Szauna ritkán. Edzőterembe járok, futok, súlyzózok, bicilizek. A táplálkozásra nagyon figyelek főleg mostanában. Sok gyümölcs, sok víz, kenyér, tészta, édesség, meg hasolók kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!