Lányok! Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 01:26
1/16 anonim válasza:
Én 12 évesen, de csak otthonra, úgy nem mentem ki az utcára, csak egyszerűen imádtam csinálni. Most 17 vagyok és most is szoktam csak úgy, de már ki megyek az utcára is.
2/16 anonim válasza:
Még nem kezdtem el sminkelni. 17l
3/16 anonim válasza:
1-2 éve alkalmanként használok szempillaspirált, egy kis alapozót, plusz vörös színű ajakbalzsamot. És itt kimerül a dolog. :D
18L
4/16 anonim válasza:
én talán 12-13 éves voltam, s azóta is töretlen a szeretetem a sminkelés iránt. én általában full glam-ben mozdulok csak ki este, jó, ezalatt például a sötét rúzst értem egy hangsúlyos szemsminkkel, de mégsem annyira túlzás azért. nekem hatalmas áldás a smink, sokkal jobban érzem magam tőle, sajnos nem is szeretek úgy elmenni, hogy egy alapot nem rakok (szemöldök, púder, alapozó)
19/l
5/16 anonim válasza:
17évesen kezdtem, azóta is csak vieszafogottan, ritkàn ha színházba/étterembe megyünk párommal akkor jöhet 1-2 merészebb smink :) 22/l
6/16 anonim válasza:
13-14 éves voltam amikor lángra lobbant bennem a szikra a sminkelés iránt, de akkor még csak csodáltam. 15 évesen kezdtem el "tanulgatni" úgymond. 16 évesen már rendszeresen sminkelek, méghozzá elég jól. Bár egyáltalán nincs szükségem sminkre😊
7/16 anonim válasza:
16 körül. Előtte csak játékból . De igazán 19-22 éves korszakomban. Most csak pici alapozó ha épp kell,szemöldök erősítés és szpillaspirál. Néha kihúzom a szememet. Most gondolkodtam el,h bio termékekkel szeretném ezt a natúr sminkelést is végezni. 26/N
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. júl. 7. 11:09
9/16 anonim válasza:
Olyan 16 éves korom körül. Először csak szempillaspirált és bb krémet használtam, majd egyre több mindent kipróbáltam és mostanra már úgy nagyjából kialakult, hogy mit és hogyan szeretek. 20/l
10/16 anonim válasza:
13 évesen kezdtem el szempillaspirált használni, 14 évesen néha kis szehéjpúdert is, 15 éves koromtól kezdve a szemöldökömet is megcsináltam, 17éves koromtól komplett sminket használok (azért nem minden nap, a mindennapi: bronzosító, highlighter, szempillaspirál, szemöldökpomádé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!