Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 16. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szempilla spirál + alkalmankénti smink (vmilyen eseményre) gimis koromtól. Rendszeres napi smink, ami alapozó, púder, szemöldök festése többnyire, csak pár éve (31 vagyok most).
2018. ápr. 16. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:

15 évesen már használtam szempillaspirált és egy kevés szájfényt/ajakápolót is. Ha épp úgy adódott, akkor egy kis korrektorért is nyúltam.

17/L

2018. ápr. 16. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok, és egy-két alkalmat leszámítva soha nem sminkeltem, mert érzékeny a bőröm. De, amennyire vissza tudok emlékezni, a gimiben körülbelül a lányok 50-60 százaléka már 9. osztályban is használt több-kevesebb sminket
2018. ápr. 16. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
16 évesen kezdtem el alkalmanként sulin kívül szempillaspirált és bb krémet használni. Aztán kb. 17-18 éves korom körül kezdtem el hétköznap is sminkelni. Ekkor korrektort, alapozót/BB krémet, púdert, szempillaspirált használtam. Ma pedig már szemöldökzselét, szemceruzát, tust, bronzosítót is szoktam használni ezeken kívül, illetve alkalmakra szemhéjfestéket is.
2018. ápr. 16. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
12 évesen ajakápoló + minimális szempillaspirál :D
2018. ápr. 17. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 14 és fél évesen.

21/nő

2018. ápr. 17. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én kb.15 évesen szemöldökömet kihúztam kis szempillaslirállal
2018. ápr. 17. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
14 évesen, korrektort a szemem alá, mert genetikailag karikás szemem van. Utána 16 évesen már alapozó+púder is ment, valamint szemceruza, szempillaspirál. Most 26 évesen max egy erősebb fedésű BB krémet használok hétköznapokra, bár a karikáim megmaradtak, de már nem érdekel. A bőröm sokkal szebb, mint akkor, mert normálisan ápolom.
2018. ápr. 18. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
16 éves lehettem, amikor megvettem az első spirálomat. Később , 19 évesen erősen sminkeltem, de kb egy év után visszavettem és csak alapozót, púdert, spirált és szemöldökport használtam. Jelenleg (25 éves vagyok) sikerült olyan arcápolási rutint kialakítanom, hogy a bőröm egyenletes és tiszta lett, így már csak szempillaspirált használok( nagyon világosak a pilláim).
2018. ápr. 18. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!