Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől olvad fel a körömlakkom?

Mitől olvad fel a körömlakkom?

Figyelt kérdés

2 rétegben lakkoztam ki szombaton ...

Kb 24 órát tuti száradt.

Vasárnap már cipőben felolvadt a lábamon

Most eszre vettem hogy a buszon a melegben és napon is olvadni kezd ... ragad és maszatolódik is

Rimmel london kezemen is labamom is

Ma pedig alig tudtam le venni a zoknim annyira bele ragadt

Nyaralasra vettem.. De így nem merem használni nem lenne jó h mire oda érek szar lesz

2018. júl. 5. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megolvadt. Nekem akkor szokott maszatolódni és ragadni, ha nem szárad meg rendesen az első réteg és túl gyorsan kened fel a második réteget. Olyan is volt már, hogy túl régi volt a lakk és egyszerűen nem akart megszilárdulni. Szerencsére amióta géllakkot használok, nincsenek ilyen problémáim.:D
2018. júl. 5. 15:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Ahhaa akkor ott a hiba... felkentem egyik kéz másik kéz aztán újra egyik kéz másik kéz ... annyit vártam csak egy kézzel míg a másikat is ki kentem
2018. júl. 5. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!