Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sok mosogatástól nap végére...

Sok mosogatástól nap végére mindig lepattog a körömlakkom (avon, essence, fedoreteggel), unok naponta kinlodni vele. Drágább lakk, gél lakk, müköröm jelenthet megoldást, vagy az se tartós?

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 06:49
 1/7 anonim válasza:
67%
Moyra körömlakkok. Olcsóbb, mint az avon én 500ft-ért szoktam venni. Avon körömlakkokat 800ft-ért. Én szeretem őket nagyon és ha ügyes vagyok akár még egy hetet is kibír a körmömön. Az avonos egy napot sem szinte.
2016. jan. 4. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
A körömlakk nem tudja követni a felpuhult köröm hajlékonyságát, ezért pattog fel. A géllakk valamivel rugalmasabb, így tartósabb. A műköröm bírja a legjobban, azt egyáltalán nem befolyásolja a mosogatás.
2016. jan. 4. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gumikesztyű?
2016. jan. 4. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tippeket!:)
2016. jan. 4. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a P2 Trend It Up lakkok váltak be, de ezt csak Ausztriában és Németországban kapni a dm-ben.

Ha tudsz szerezni, próbáld ki, sokkal tartósabb az átlagnál, és olcsóbb is.

2016. jan. 4. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne mosogass annyit... nekem bevált. Avontól meg alapból ne vegyél semmit, mert a legócskább márka.
2016. jan. 5. 10:18
 7/7 divatguru ***** válasza:
Szia!Én az essencetől a the gel nail polish alap és fedőlakkját ajánlanám.Hosszantartó,gyors és bármelyik körömlakkodat felkenheted,nem kell körmöshöz menni és nem kell sokat fizetni a rendes géllakokért (+még az elején egy csomót az UV lámpáért és különféle hozzátartozó termékekért)És a legjobb,hogy egy egyszerű körömlakklemosóval is le tudod törölni.:) De ha viszon nem számít az ár és van időd is akkor egy rendes géllakk szettre is érdemes lehet beruházni,főleg ha ilyen sokszor van kifestve a körmöd és tényleg kihasználnád.Remélem segítettem.:)
2016. jan. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!