Mér jön le a géllakk a körmömről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég vettem Diamond Nails One step gél lakk szettet.Sajnos tele vagyok hagyományos körömlakkokal de kb 1nap után lepattog,leválnak a körmömről. Ezert gondoltam megprobálom a gél lakkot mert elméletileg akar 2hétig is fent van. Hát nálam nem. Kb 3nap után elkezd lepattogni,felválni és darabokba lelehet huzni.. mit ronthatok el?2015. dec. 29. 14:07
1/4 anonim válasza:
Mert száraz nagyon, nincs a körmének tapadóképessége.
2/4 anonim válasza:
Az első válasz egy szép nagy butaság. Ha leírod, hogy mit csinálsz, akkor segíthetek, hogy hol a hiba. Legyél részletes, és pontos. Mit, mivel és hogyan csinálsz?
3/4 A kérdező kommentje:
1.fertőtlenítem a körmöm 2.formára reszelés,körömágybör feltolása narancsfa pálcával és a letapadt részek felkaparása. 3 bufferel mattitás. 4. nail prep kb 2percet varok hogy rendesen megszaradjon. 5. egy réteg szín 6.lámpázás. (általában jol fed egy rétegben de probáltam már még egy réteget és azt is lámpázni de ugyis lejön)
2015. dec. 30. 09:55
4/4 anonim válasza:
Kend át a körmöd élét is, a színt pedig inkább 2-3 vékony rétegben használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!