Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a géllakkról...

Mi a véleményetek a géllakkról egy 12 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy géllakkot, de anyukám nem engedi, mert egészségtelen. Szerintetek sem éri megvenni? 12/L

2015. dec. 20. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy egészségtelen, hiszen én is használom évek óta, és a körmöm nem károsodott tőle; viszont elég drága. Ugyanis a géllakkot nem magában kell megvenni, kell hozzá a lámpa, zsírtalanító, fertőtlenítő, fedőlakk, reszelő, a géllakk eltávolító, a megkötő folyadék és még sok más is (csillámok, gyöngyök díszítéshez, esetleg egyéb színek) ez így egy csomagban, ha jó minőségűt szeretnél, egy 15-20.000 ft-ban benne van.

Megéri a géllakk, mert nagyon jó; bár nagyjából olyan hamar lekopik mint egy jobbféle körömlakk, de drága és szerintem anyukádnak/szüleidnek sok munkába lenne az a 20.000 ft megteremtése.

Ezt akkor lenne jó beszerezned, ha saját jövedelemmel rendelkezel, esetleg összegyűjtögetheted a pénzt.

Mellesleg, van egy csomó olyan körömlakk, ami gél lakk hatású; pl az essence-ben van sokféle és azok is nagyon jók! No és az sem hátrány, hogy olcsó.

2015. dec. 20. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Bajod nem lesz tőle, de 12 évesen fölösleges. Lakkozd hagyományos lakkal.
2015. dec. 20. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

12 évesen nem értem mi szükség géllakkra..miért nem jó a sima. Felnőttként azért járok manikűröshöz géllakk miatt, mert háztartást vezetek, nem kímélem a kezemet, közben munkába járok, ott értelmesen kell kinéznie a körmömnek. Emellett ez kitart nekem 2,5-3 hétig, mert egyébként nem lenne időm arra, hogy 2 naponta újrafessem a lepattogott körömlakkot.

Egy 12 éves lánynak szerintem nincsenek ilyen problémái, és teljesen rendben van a hagyományos körömlakk. Arról nem is beszélve, hogy az sokkal olcsóbb.

2015. dec. 20. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
16%

Fölösleges...

12 évesen minek? őszintén megmondva egy 12 éves lányon elég... hát utcalányosan festene.

2015. dec. 20. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

sztem is bőven elèg a körömlakk! abból is egy termèszetes szín.

1# kommentjèt nem igazán èrtem. a kèrdező nem otthon akár vele barkácsolni,hanem gondolom kormoshoz menni. 1500-2500ft kb a gèl lakk. ès nem is kopik le!!! lenő inkább,mint hogy lekopjon. le kell oldani vagy reszelni 2-3 hèt után.

ja ès egy komolyabb szett drágább mint 15-20ezer.

de 12 èvesen szerintem mèg a koromlakk is korai.

2015. dec. 20. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha "megvenni" szeretné a géllakkot, akkor logikusan arra lehet következtetni hogy otthon akarja magának.
2015. dec. 20. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, én is szeretnék géllakkot. Anyukám körmöshöz jár géllakkoztatni. Nekem azért nem engedi, mert le kell reszelni valamennyire a köröm felületét vagy nem tudom pontosan, és az állítólag nem olyan jó. Ha azért akarsz géllakkot hogy tartósabb legyen, ne jöjjön le olyan hamar, akkor szerintem a sima körömlakk mellett használj alap és fedőlakkot, így valamennyivel tartósabb lesz.
2015. dec. 21. 18:40
 8/8 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok, volt már géllakos körmöm. Nem egészségtelen. Barátnőmnek rendszeresen van szünetekben (téli,nyári,tavaszi). Szerintem nincs vele baj, miért ne lehetne géllakos körmöd?! Nyugodtan legyen ha szeretnéd, de rzt anyukáddal kell megbeszélned.
2015. dec. 26. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!