Mi a véleményetek a géllakkról egy 12 éves lánynak?
Nem hinném, hogy egészségtelen, hiszen én is használom évek óta, és a körmöm nem károsodott tőle; viszont elég drága. Ugyanis a géllakkot nem magában kell megvenni, kell hozzá a lámpa, zsírtalanító, fertőtlenítő, fedőlakk, reszelő, a géllakk eltávolító, a megkötő folyadék és még sok más is (csillámok, gyöngyök díszítéshez, esetleg egyéb színek) ez így egy csomagban, ha jó minőségűt szeretnél, egy 15-20.000 ft-ban benne van.
Megéri a géllakk, mert nagyon jó; bár nagyjából olyan hamar lekopik mint egy jobbféle körömlakk, de drága és szerintem anyukádnak/szüleidnek sok munkába lenne az a 20.000 ft megteremtése.
Ezt akkor lenne jó beszerezned, ha saját jövedelemmel rendelkezel, esetleg összegyűjtögetheted a pénzt.
Mellesleg, van egy csomó olyan körömlakk, ami gél lakk hatású; pl az essence-ben van sokféle és azok is nagyon jók! No és az sem hátrány, hogy olcsó.
12 évesen nem értem mi szükség géllakkra..miért nem jó a sima. Felnőttként azért járok manikűröshöz géllakk miatt, mert háztartást vezetek, nem kímélem a kezemet, közben munkába járok, ott értelmesen kell kinéznie a körmömnek. Emellett ez kitart nekem 2,5-3 hétig, mert egyébként nem lenne időm arra, hogy 2 naponta újrafessem a lepattogott körömlakkot.
Egy 12 éves lánynak szerintem nincsenek ilyen problémái, és teljesen rendben van a hagyományos körömlakk. Arról nem is beszélve, hogy az sokkal olcsóbb.
Fölösleges...
12 évesen minek? őszintén megmondva egy 12 éves lányon elég... hát utcalányosan festene.
sztem is bőven elèg a körömlakk! abból is egy termèszetes szín.
1# kommentjèt nem igazán èrtem. a kèrdező nem otthon akár vele barkácsolni,hanem gondolom kormoshoz menni. 1500-2500ft kb a gèl lakk. ès nem is kopik le!!! lenő inkább,mint hogy lekopjon. le kell oldani vagy reszelni 2-3 hèt után.
ja ès egy komolyabb szett drágább mint 15-20ezer.
de 12 èvesen szerintem mèg a koromlakk is korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!