Mit csináljak, hogy a körömlakkom ne pattogjon le egy fürdés után?
Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 21:31
1/8 anonim válasza:
Nekem volt már olyan hogy kb 3 óra után lejött egy kis rész. :(
Valaki meg tudná nekem azt írni légyszíves, hogy a 2000Ft-os méregdrága lakkok is ilyenek?
Múltkor vettem egy 1300 Ft-osat, az is sz..r minőségű volt.
2/8 anonim válasza:
A körömlakk merev, a köröm meg rugalmas. Innentől kezdve tökmindegy, mennyit fizetsz a lakkért.
3/8 ~OnLány~ válasza:
Ez nem a lakktól függ szerintem sem, lehet az drágább is és lepattog.
Kenj rá fedőréteget, átszátszó lakkal, próbáld meg úgy.
4/8 anonim válasza:
Ez nem koromlakk függő.
Valakinek a nagyon drága is hamar lejön a kormerol, valakinek a 600 Ft-os is viszonylag sokáig bírja
Ez inkább az ember kormetol függ
6/8 anonim válasza:
Alaplakk+rendes lakk+fedőlakk. Ez a "receptem" :D Így durván 4 napig fent van korrekció nélkül, mosogatás, fürdés, takarítás, pötyögtetés mellett. 5-600 ft-os Essence.
7/8 A kérdező kommentje:
Fedőlakkal is lejön.
2016. jún. 6. 18:28
8/8 anonim válasza:
Egyszerűen ne tartsd a kezed a meleg vízben. Illetve semmilyen vízben ne tartsd sokáig, mert megduzzad a körmöd és ledobja a lakkot magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!