Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jegygyűrűt, de milyet?

Jegygyűrűt, de milyet?

Figyelt kérdés

A romantikus részt kihagyom, a lényegre térek.

Vennék egy jegygyűrűt (nőnek), de nulla fogalmam van az ékszerekről. Láttam egy Swarovski gyűrűt ami nagyon megtetszett. Csak néhány problémám van vele:

Nem gáz ilyet adni? Ebből kb. ötvenezer darabot gyártanak le percenként (és nem is személyre szabott csak leveszed a polcról a dobozát), ez nem inkább olyan kategória mint egy kínai játékbigyó (ezzel senkit nem akartam megbántani)? Nem kellemetlen ha mások "csak úgy" gyűrűnek hordják a jegygyűrűdet?

Másik hogy ezek mennyire tartósak? Ilyen szép lesz még 50 évig vagy szétesik néhány év múlva, megfeketedik stb? Nem törik el a kristály (valahol olvastam hogy ezek nem igaziak)?

Nem kopik le az aranyozás/ezüstözés?

Nem tudom mire számítsak, sosem volt még ékszerem.

Szóval összefoglalva: mennyire tartós, mennyire bírja a gyűrődést és nem gáz e ilyen tömegcikket adni?

Rendes gyűrű témaban: arany vagy ezüst bírja tovább / néz ki (tovább) jól?

2010. jún. 17. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem vagyok profi az ékszerek terén de szerintem az a swarowsky izé nem tart ki 50 évig...tény hogy az ára ott van mint egy rendes nemesfém gyűrűnek de inkább a swarowsky neve miatt...szerintem inkább nemesfém gyűrűt vegyél, gondold át, az arany, ezüst, fehérarany vagy esetleg a platina, acél illik-e hozzá jobban és ez alapján válassz. Az ilyen gyűrűkből általában nem sokat gyártanak egyformát meri igazi ötvös csinálja őket.

Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot nektek!

_Raven_20/L

2010. jún. 17. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt gyönyörűek vannak, (bár gondolom az áruk is magas)

[link]

itt pedig népi motívumos különlegességek

a tervezőjük ugyanaz

2010. jún. 17. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mindenképpen aranyat vagy ezüstöt vegyél! A párod melyiket szereti jobban?Milyen ékszereket szeret hordani? Egyébként vannak nagyon szép drágaköves igazi nemesfém gyűrűk,és nem mind elérhetetlen árú...
2010. jún. 18. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:

10:34

Nincsenek ékszerei csak egy aranylánc valami medállal, de nem azért hordja mert mennyire tetszik neki, inkább csak hogy viseljen valami ékszert (mert mégiscsak nő :)) meg mert az anyukájától kapta még régen.

Ezzel csak az a bajom hogy így már ki is esik az aranyon kívül minden más mivel gondolom az aranylánchoz nem megy az ezüstgyűrű...

2010. jún. 18. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Utsó válaszadó vagyok.Ha éppen eljegyzed,akkor valószínű,hogy később is meg fogod majd lepni ékszerekkel(ez a férfiak sorsa:) Szóval ne az alapján a lánc alapján dönts!Megkérdezhetem kb hogy néz ki?Hajszín...Az esetleg segít még.
2010. jún. 18. 12:43
 6/7 A kérdező kommentje:

06-18 12:43

Szőkés-barna, de inkább barna.

2010. jún. 21. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ezüst vagy fehérarany a nyerő.Vagy már megvetted?
2010. júl. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!