Visual kei hajat? Milyet?
Figyelt kérdés
Visual keies hajat szeretnék. De már elég hosszú ('vállig érő'nél hosszabb) és sajnálnám rövidre vágatni.
Linkeket tudnátok küldeni :p köszi
2011. szept. 11. 16:18
1/4 anonim válasza:
De miért vagy lusta?:( Vagy is ez nem is lenne baj, de legalább ne várnád el, hogy mások dolgozzanak helyetted..
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán fiú vagy lány vagy?:D
Bár igazából tök mindegy. XD
3/4 anonim válasza:
Nézd meg a zöld hátterű képet; olyan hajam volt, mint a 2. srácnak. Akkoriban totál vk fan voltam^^ Rohadt jól állt*.*
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat am nem vagyok lusta már millió képet végignéztem csak gondoltam vki hátha mutat újat. esetleg személyes tapasztalat, szóval olyan amit mindennap hordhat az ember mert nyilván nekik se igy áll a nap minden percében.
köszi a képet Girugamesh :P <3
2011. szept. 17. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!