Milyen körömlakkot (nem feltűnőt) ajánlasz suliba, te milyet használsz?
szolid francia manikűr
gyöngyházfényű lakkok
halványrózsaszín
nekünk lehet akármilyen köröm, kocka alakú francia zselé van a saját körmömön + mindig valami minta
17L
Nude köröm nagyon divatos, nem feltűnő, mégis gyönyörű szerintem és mindenhez illik. Ha sportos a stílusod, ha nőies, illik minden színhez. Emellett lehet francia körömfestés, illetve én is kedvelem a halvány babarózsaszínt, a barack árnyalatot, de a babakéket se (bár ez már feltűnőbb, mert elüt a bőröd színétől).
Amúgy gáz lehet az ilyen házirend. Nálunk nincs ilyesmi benne, bár van, hogy megszólnak, de csak a konzervatívabb tanárok. Nekem eddig mindig színes körmeim voltak, türkiz, babakék, vörös, fekete, rózsaszín, pisztáciazöld, stb. Szinte minden héten veszek egy új körömlakkot, szóval mindig más színű, ez a mániám. De mostanában meguntam a lakkozgatást, szóval szeptembertől műkörmöt csináltatok, stilettot (hegyes), valami francia alappal és egyszerű díszítéssel. Biztos, hogy meg fognak érte szólni, de szívem joga olyan körmökkel élni amilyen nekem tetszik. Szerintem miattam fogják bevezetni a házirendbe az ilyen dolgok tiltását. (Egyházi suli 2 éve, mikor beiratkoztam még nem volt az... :) 18/L
Átlátszó, esetleg valami szép gyöngyház színű
Nálunk bármilyen lehet, volt már bordó,lila,rózsaszín .. ofő szól, hogy szerinte nem szép stb.. ezen kívül lesz.rják:D
Szia!
Szerintem a francia,vagy átlátszó vagy pedig olyan ami átlátszó de valamennyire csillog nem annyira feltűnő mégis szép.Én nem ilyeneket használok.mindenfélét.narancssárgát,feketét,franciát,rózsaszínt. :) mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!