Milyen fülbevalót készítsek? Milyet álmodnál meg, ha minden lehetséges lenne?
süthető gyurmából készítem a fülbevalóimat, de már nincs ötletem, eddig van: hamburger, hot dog, muffin, fagyi, karácsonyfa, csoki, fánk, van egyszerűbb több színben, nyalóka, I♥MOM/I♥DAD, cookie, tortaszelet, grillcsirke, kakaós csiga...Légyszi kérnék EGYEDI ötleteket!(tehát ne olyat, hogy: pl. alma, körte....)
nagyon köszönöm mindenkinek
most pl itt van a halooween ideje, csinálhatnál tököt, szellemet, denevért,csontvázkezet vagy hasonlót :)
vagy peace jelet, masnit, színes egyedi virágot, esetleg mekis, börgerkinges poharat, telefont, cipőt.
itt van egy kép, bár ez nem fülbevaló, de szerintem ezekből meríthetsz ötleteket:
itt még van egy csomó: robot, fülhallgató, egyedi táskák. [link]
remélem segítettem, de szerintem igen :D
14/lány
első vagyok:D
vannak még ötleteim, így közbe eszembe jutnak dolgok.
csinálhatnál pl cipőt, niket, converset:)
vmi szép pillangót, kígyót, valami jó telefont pl iphone :D, vagy az apple jele, nem tudom ismered e:
vmi energiaitalos, pl redbull flakont, vagy ilyesmi jégkrém:
esetleg ilyen legósat: [link] itt az a golyó elég ízléstelen szerintem.
ez is jól mutathatna, oké hogy azt mondtad ne körtét meg ilyeneket, de én személy szerint ilyet még senkin nem láttam.
ilyen sauth parkos is nagyon fa.sza szerintem :D [link]
ingyen.hu/hirdetes_reszletek.php%3Fact%3Dhirdetes%26hirdetesid%3D48612&docid=cpHmOyWwqbQZrM&w=180&h=144&ei=aCiPTqXuJ4zvsgaanMUQ&zoom=1
nekem tetszenek a kártyák is pl póker, vagy magyar kártya :)
meg a tisza boltban lehet kapni ilyen fülbevalót, nekem nagyon tetszik, elég drága. bakelit lemeznek hívják?
ember! ezért kérek egyedi ötleteket! legalább vannak normális válaszok is!
Nagyon szépen köszönöm ennek a kedves válaszadónak, aki vette a fáradtságot és válaszolt, még linkeket is küldött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!