Lányok, akik smink nélkül nem mennek ki az utcára! Ti hogyan oldjátok meg a strandot?
Önbizalomhiányos vagyok, smink nélkül még a kis közértbe se megyek le, inkább akkor dobok fel az arcomra púdert meg korrektort, vagy éhezek. Viszont családdal mennénk wellnessezni. Nem szeretném kihagyni az alkalmat, de smink nélkül a pattanásos fejemmel nem akarok mutatkozni mások előtt.
Lányok, ti hogy oldjátok meg az ilyet? Vagy egyáltalán nem jártok strandra, úszni?
Régen én is ilyen voltam, mára már csak egy kis átlátszó púderrel megyek bárhova.
Barátkozz meg az arcoddal mert vannak esetek, amikor hanyagolni kell a sminket. Én emiatt nem hagynék ki egy jó wellnesst vagy strandot, de te tudod.
Nem a sminktől lesz önbizalmad, hanem ha elfogadod magad úgy ahogy vagy.
Nem megyek ilyen helyre. Na nem a smink dolog miatt-
Szerintem undorító sokszáz kitudja milyen bajokkal küzdő emberekkel 1 vízben tespedni! A természetes vìz meg alapból undorító... Mondjuk én fürdőkádban sem fürdök úgyhogy...
Gonoszan fog hangozni, pedig csak tárgyilagos: senkit nem érdekel, hogy nézel ki. Nem vagy sztár, celeb, senkit nem izgat, hogy milyen a fejed. Ez rám is igaz, és minden válaszolóra.
De emellett egyetértek a kettessel. Mások vedledékében és nedveiben fürdeni... brr.
Én is pont így voltam vele mint te, már nézegettem strandolós alapozókat is, de úgy gondoltam erőt veszek magamon és kimegyek minden nélkül a strandra (na jó, azért ez nem 100%-ban igaz, szemöldököm festve volt :D).Nagyon rosszul éreztem magamat, de igazából a kutya se nézett rám hogy hány pattanás van az arcomon, szóval a 6 napos strandolós nyaralás első 2 napja után sikerült kicsit engedni a szorongásból az önbizalomhiány miatt és próbáltam magamat csak jól érezni anélkül hogy a külsőmre gondolnék.
(Aztán ahogy hazaértünk és megint járkáltam az utcán ugyan úgy mindig használtam korrektort... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!