Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, akik smink nélkül nem...

Lányok, akik smink nélkül nem mennek ki az utcára! Ti hogyan oldjátok meg a strandot?

Figyelt kérdés

Önbizalomhiányos vagyok, smink nélkül még a kis közértbe se megyek le, inkább akkor dobok fel az arcomra púdert meg korrektort, vagy éhezek. Viszont családdal mennénk wellnessezni. Nem szeretném kihagyni az alkalmat, de smink nélkül a pattanásos fejemmel nem akarok mutatkozni mások előtt.

Lányok, ti hogy oldjátok meg az ilyet? Vagy egyáltalán nem jártok strandra, úszni?

2018. jún. 22. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Régen én is ilyen voltam, mára már csak egy kis átlátszó púderrel megyek bárhova.

Barátkozz meg az arcoddal mert vannak esetek, amikor hanyagolni kell a sminket. Én emiatt nem hagynék ki egy jó wellnesst vagy strandot, de te tudod.

Nem a sminktől lesz önbizalmad, hanem ha elfogadod magad úgy ahogy vagy.

2018. jún. 22. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
15%

Nem megyek ilyen helyre. Na nem a smink dolog miatt-

Szerintem undorító sokszáz kitudja milyen bajokkal küzdő emberekkel 1 vízben tespedni! A természetes vìz meg alapból undorító... Mondjuk én fürdőkádban sem fürdök úgyhogy...

2018. jún. 22. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
A pattanásaidat kitisztítja a kozmetikus, de helyes táplálkozással és sok folyadékkal is szebb lesz a bőröd, a sok és rendszeres smink csak eltömíti a pórusokat. Fogadd el magad!
2018. jún. 22. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gonoszan fog hangozni, pedig csak tárgyilagos: senkit nem érdekel, hogy nézel ki. Nem vagy sztár, celeb, senkit nem izgat, hogy milyen a fejed. Ez rám is igaz, és minden válaszolóra.

De emellett egyetértek a kettessel. Mások vedledékében és nedveiben fürdeni... brr.

2018. jún. 23. 03:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam vele mint te, már nézegettem strandolós alapozókat is, de úgy gondoltam erőt veszek magamon és kimegyek minden nélkül a strandra (na jó, azért ez nem 100%-ban igaz, szemöldököm festve volt :D).Nagyon rosszul éreztem magamat, de igazából a kutya se nézett rám hogy hány pattanás van az arcomon, szóval a 6 napos strandolós nyaralás első 2 napja után sikerült kicsit engedni a szorongásból az önbizalomhiány miatt és próbáltam magamat csak jól érezni anélkül hogy a külsőmre gondolnék.

(Aztán ahogy hazaértünk és megint járkáltam az utcán ugyan úgy mindig használtam korrektort... :D)

2018. jún. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!