Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tragus piercingről mi a...

Tragus piercingről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2018. jún. 19. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs de haveromnak van és folyton beakad a fülhallgatója, és mindig panaszkodik hogy fáj :D
2018. jún. 19. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Én is tervezem hogy szúratok.
2018. jún. 19. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Porca megy, úgyhogy fáj. Akad is, de ha vigyázol, nem gáz! Előbb-utóbb mindenhez hozzá tudsz szokni, az én fülem tele van, de tudok velük aludni is.
2018. jún. 19. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Imádnám, ha valaha is megmarad volna valamelyik. A szúrás elmegy, nem vészes, de persze fáj, mint minden szúrás. A gyógyulás az, ami vészes. Mivel porc, így alapból hosszabb idő kell neki, de nagyobb a vadhús/keloid képződés esélye is. Nekem kettőre vadhús nőtt és akárhogy kezeltem, nem bírta (megjegyzem titán ékszer volt), egyik nagyon begyulladt befelé, sajnos ki kellet vegyem azt is, a legutolsó meg elkezdett kifelé vándorolni és már csak nagyon kicsi rész tartotta és így inkább kivettem. De amúgy nagyon jól néz ki, és talán megpróbálkozom vele majd ötödjére is :D A többi porcos ékszerem közül is volt, ami macerásan gyógyult, de volt, ami nagyon gyorsan.

Kezelni alapjáraton octenisepttel, vadhús/keloid esetén patikai hidrogén-peroxiddal, vagy denaturált szesszel, hogy leszárítsa. A gyógyulási idő 2-24 hónap, a bedugós fülhallgatót érdemes teljesen elfelejteni erre az időre és csak külső fülest használni.

2018. jún. 20. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok fülpiercingem van/volt, de nekem ez a legkényelmesebb. Miután teljesen meggyógyult persze, mert addig érzékeny és nagyon tud fájni. Számíts rá, hogy ha megcsináltatod utána kb. fél évig nem fogsz tudni rendes fülhallgatót használni. Aludni is sokáig fáj rajta. Az előnye, hogy nagyon sokféle ékszert találsz bele az egészen diszkréttől a feltűnőig. Ha tetszik, akár patkót vagy karikát is tehetsz bele. Olyat válassz, aminek a szárát belülről kell átdugni, és kívül csavarod rá a "bogyót", mert fordítva nagyon nehéz. Általában ilyennel szúrnak és ilyet szoktak javasolni. Az egyenes szárút ne cseréld le amíg teljesen be nem gyógyult!
2018. jún. 22. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja szúrattam, egyáltalán nem fájt. Viszont 1 hónap után valami szennyeződés került bele és feldagadt mint az állat. Ezzel nem is lett volna probléma, mert bár 2x akkora lett pár nap alatt leapadt. A probléma az volt, hogy a vége beleforrt a fülembe. A piercernek ki kellett szúrkálnia, ami piszkosul fájt ,(nagyon nagy a fájdalom küszöböm) kicserélte hosszabb szárra, most már minden oke. Összegezve még mindig imádom, ha tudom, hogy ez lesz akkor is megcsinálom :D
2018. jún. 23. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, de komolyan. Legkényelmesebb piercingem. Most tervezem a másodikat. Az elsővel semmi gond nem volt, remélem ezzel sem lesz.

Nekem meglepően (legalábbis számomra meglepő volt) hamar gyógyult, max két és fél/három hónapot mondanék gyógyulási időnek, persze ez nyilván egyénenként/sőt piercingenként változó lehet, illetve nagyban befolyásolja az is, ahogyan kezeli magának az ember.

2018. aug. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!