Imádnám, ha valaha is megmarad volna valamelyik. A szúrás elmegy, nem vészes, de persze fáj, mint minden szúrás. A gyógyulás az, ami vészes. Mivel porc, így alapból hosszabb idő kell neki, de nagyobb a vadhús/keloid képződés esélye is. Nekem kettőre vadhús nőtt és akárhogy kezeltem, nem bírta (megjegyzem titán ékszer volt), egyik nagyon begyulladt befelé, sajnos ki kellet vegyem azt is, a legutolsó meg elkezdett kifelé vándorolni és már csak nagyon kicsi rész tartotta és így inkább kivettem. De amúgy nagyon jól néz ki, és talán megpróbálkozom vele majd ötödjére is :D A többi porcos ékszerem közül is volt, ami macerásan gyógyult, de volt, ami nagyon gyorsan.
Kezelni alapjáraton octenisepttel, vadhús/keloid esetén patikai hidrogén-peroxiddal, vagy denaturált szesszel, hogy leszárítsa. A gyógyulási idő 2-24 hónap, a bedugós fülhallgatót érdemes teljesen elfelejteni erre az időre és csak külső fülest használni.
Imádom, de komolyan. Legkényelmesebb piercingem. Most tervezem a másodikat. Az elsővel semmi gond nem volt, remélem ezzel sem lesz.
Nekem meglepően (legalábbis számomra meglepő volt) hamar gyógyult, max két és fél/három hónapot mondanék gyógyulási időnek, persze ez nyilván egyénenként/sőt piercingenként változó lehet, illetve nagyban befolyásolja az is, ahogyan kezeli magának az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!