Fontos! A Tragus piercingről szeretnék érdeklődni?!
Sziasztok!!!Holnap szeretnék csináltatni,és az első kérdésem az lenne hogy lövessem-e??Mert most így jött össze.
A másik meg az lenne,hogy ha fülbevalóval lövik,utána tudok beletenni oda való piercinget,vagy az vastagabb lenne mint a fülbevaló??
Normális válaszokat szeretnék,előre is köszönöm!!!! 19/L
Szia drága
Hát vastagabb orvosi fém fülbevalóval csinálják, mert annak elég hosszú a szára és vastagabb is mint a sima fülbevaló
Lövetni nem szabadna de sok helyen így csinálják, hátránya annyi lehet hogy sose fog a lyuk beforrni 1 kis heg lesz mindig
Ha valami nem érthető a piercer szájából, még itt leírhatod holnap
Annyi biztos hogy Octenisept spray bevált fertőtlenítő, csak azért írtam hogy ne vegyél össze minden felesleges löttyöt
18/F
Köszönöm az utóbbi válaszokat is!!! :)
Sokat keresgéltem ma a neten róla,és olvastam olyat is itt a gyakorin hogy leszakadhat a porc.Vagy mi... :S :( És ettől kicsit besz**tam... :) Úgyhogy ezért választottam így.
Még egyszer köszönöm!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!