Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tragus piercingről a vadhúst...

Tragus piercingről a vadhúst mi szedi le?

Figyelt kérdés

kb 7-8 hete csináltattam.

közben 1-2x begyulladt,de nem vészesen.végig tetrannal kentem,minden este egyszer.

múlt héten valamiért újra begyulladt,azt hittem olyan lesz mint a többi,hogy 2 nap alatt lemegy.

de ez most makacsul tartotta magát.fájni nem fájt,de elég piros volt.2 napja vettem észre,hogy más lett az "állaga" nem fáj még mindig,de most már kezd kitüremkedni a vadhús.de csak elől(hála isten)

ezek szerint ezen a tetran nem segít,pedig múlt hét óta a gyulladás miatt napi 3x(reggel,délben,este) kenem.

van valami komolyabb krém/spay,ami megelőzhetné a dokit?

ha kivenném a piercinget,a vadhús ott maradna?

2014. szept. 1. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk az Octenisept pumpálós spray-t tudom ajánlani, nekem a piercinges éveim alatt a fültágítóról is lehúzta a gyulladást, és egy kialakuló félben lévő vadhúst is vissza fogott.
2014. szept. 1. 12:08
 2/2 A kérdező kommentje:

az a baj hogy az octerenisept felejtős,mert se nálunk,se a környező városokban se lehet kapni.hiánycikk,meg azt hiszem a forgalomból is kivonták.

én is akartam venni,mikor a tragust csináltattam,de mindegyik gyógyszertárban azt mondták hogy már régóta nem kapni...

2014. szept. 1. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!