Mit gondoltok a monroe piercingről?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 17:35
1/6 anonim válasza:
szép, és a legtöbb lánynak jól is áll, csak ne legyen több
2/6 A kérdező kommentje:
Csak ezt az egyet szeretném:)
2014. febr. 15. 17:49
3/6 anonim válasza:
Nekem általában tetszenek a piercingek, de ez a fajta szerintem nagyon ronda..igazi pi.csa piercing és a helye is csúnya, ha kiveszed.
4/6 anonim válasza:
Nekem is van piercingem, de ezt az egyet utálom.szerintem undorítóan áll, kb mindenkinek. főleg az, ami egy nagy bogyó, és oldalra fordult és ott van a szád fölött egy nagy gübecs. mi szép benne? Nagyon p.icsás szerintem is, ha körül nézel, minden 3. kis csajnak van, aki elérte már a 15. életévét. egyáltalán nem egyedi, vagy különleges.
5/6 anonim válasza:
Ahogy a hármas mondja, közönséges.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem szép. olyan falusi... (mondom ezt minden bántás nélkül, én is falusi vagyok). Valamiért igénytelenség jut róla eszembe akkor már inkább orrcimpába vagy ajakba esetleg fülporcba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!