A matt és a nude rúzsok ugyanazok a termékek?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy hülye kérdés de még elég kezdő vagyok a témában.
Szoktam olvasni erről a két most divatos rúzs fajtáról és nekem nem egyértelmű hogy a kettő között mi a különbség.
2018. máj. 13. 19:12
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
A matt egy állag/finish megnevezése.
A nude pedig egy szín/színcsoport.
A kettő nem függ össze, de nem is zárja ki egymást.
3/4 anonim válasza:
A mattban nincsenek csillamok. A nude (jelentese:meztelen) a termeszetes szineket jelolik. Ezek lehetnek csillamosak is.
4/4 anonim válasza:
2 es nek igaza van! Semmi köze a színek a finisnek, a matt ruzsokban kb a baba rozsaszinig a padlizsan liláig megtalalod a szint es ez a fenyesnel sincs maskepp ha széles a színválaszték, ha matt nude árnyalatot keresel akkor trend it up ultra matt ruzsait ajanlom, aleverde, L'Oreal ruzsai, Maybeline stay matte ruzsai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!