Kétségbe vagyok esve! Tudnátok mondani olyan alapozót, ami zsíros, világos bőrre van, nem szívódik be egy órán belül, és nem barnul? Ha lehet, drogériásat, de ha olyan nincs, akkor jöhet a többi.
Figyelt kérdés
Egyszerűen... Már nem tudom, mit tegyek. Milliófélét kipróbáltam már, de a fejem bebarnul/benarancssárgásodik vagy egyszerűen csak lefolyik róla a smink folytonos púderezés mellett is. Tudnátok konkrét márka konkrét termékét mondani? Már annyi helyen nézelődtem, de amiket ajánlottak és kipróbáltam, nem váltak be :(2018. ápr. 12. 16:52
1/1 anonim válasza:
Physicians Formula, DM-ben tudod beszerezni.
Vagy a Chanel Vitalumiére alapozó is jó, de drágább is.
Ha nagyon olcsót szeretnél, kipróbálhatod a Catrice HD Liquid alapozóját is, viszont az nem tudom milyen zsíros bőrre.De az első kettőt feltétlenül próbáld ki. Amúgy Krémmánián is keresgélhetsz, én is ott szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!