Eléggé világos bőröm van, nem pont hullafehér, de na. Egy Lovely k*lips-et, nézegettem neten őket, de nem tudom pontosan melyik illene hozzám. (? )
Figyelt kérdés
Segítenétek? Tanácsok esetleg, hogy mi alapján nézzem vagy valami.2018. ápr. 14. 22:45
1/2 anonim válasza:
1. Ha van már másik fajta rúzsod, és az jól áll, akkor ahhoz hasonló színűt vegyél.
2. Ha tényleg olyan világos a bőröd, akkor szerintem a Neutral Beauty állna a legjobban, vagy esetlge a Pink Poison.
3. Ha Youtubeon rákeresel a Lovely K Lipsre, akkor kidob egy csomó vidit, ahol kipróbálnak többféle színt is. Keress olyat, ahol a csajnak világos a bőre, és nézd meg, neki hogy áll.
4. Ha a minőségére vagy kíváncsi (bár a legtöbb vidiben látszik), akkor keresd meg Krémmánián.
2/2 anonim válasza:
Imádom a Lovely K-lipseket viszonylag olcsobb dupe kylie cosmetic folyekony ruzsainak, pigmentaltak jo az illatuk stb,ha beválalós vagy egy milky brown jol mutat a fehér börhöz, vagy pink poison bár neked kell tudnod mi illik hozzád és mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!