TAMCSII87 kérdése:
Tudtok ajánlani egy jó matt rúzst? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Már régóta kerestem és még keresem a szép színben megtalálható, elérhető áron lévő, jó minőségű és nem ragadó matt rúzst. Csak sajnos még nem találtam. Fontos lenne hogy matt legyen. (Illetve 1x találtam egy király rúzst, a MaxFaktortól csak drága volt-4500ft/db-és nem matt, ami hatalmas csalódás.Bár az igaz, hogy nagyon tartós volt. )Előre is köszönöm! :)
UI: Esetleg ha valami negatívum is van abban a termékben/termékekben amit ajánlotok, kérlek írjátok le azt is!
2018. ápr. 2. 10:59
1/10 anonim válasza:
Lovely folyékony rúzsát szokták dicsérni, ezt esetleg próbáltad/nézted már?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, de köszönöm megnézem :)
2018. ápr. 2. 11:33
3/10 anonim válasza:
én az essence matt rúzsait nagyon szeretem, a catrice viszont tartósabbnak bizonyult, csak sajnos mindig le van fosztva mindenhol a polc :( próbáltam a dm-es trend it upot, de nekem kiszárította az ajkaimat, másnak bevált; és a nyc lingerie lipstickjét ajánlom, kicsit magasabb árkategória, de megéri (replikát ne vegyél, nekem volt, ég és föld az eredeti és az) :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. ápr. 2. 12:08
5/10 anonim válasza:
Nézd meg a p2 rúzsokat, 1000 Ft, a trend it up-ot, a Mur-t, vagy a rdlyoung nak a stay4ever-jét.
6/10 anonim válasza:
Nézd meg a h&m-es rúzsokat, eredeti áron 3000Ft körül vannak, de szoktak lenni leértékelések, +Astor rúzsok. 5-ös voltam.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképpen utánuk nézek :)
2018. ápr. 3. 13:37
8/10 anonim válasza:
Szia! Nyx matt rúzsaira kukkants rá, gyönyörű és tartósak. KB 2800 körül vannak, ha nincs a közeledben szaküzlet vagy Douglas, tudsz rendelni is - Douglas, notino :)
9/10 anonim válasza:
Én is a Lovely K lips-ét ajánlom
10/10 anonim válasza:
Bourjois, Yves Rocher, vagy ha drágábbat szeretnél, akkor Huda Beauty, Kylie Cosmetics, Bobbi Brown, IsaDora.
(Nekem a Bourjois és a Kylie Cosmetics a kedvencem, de a többi is szuper)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!