Jó minőségű fekete rúzsok megfizethető áron? /Matt/
Figyelt kérdés
Megfizethető (max 2.000Ft-ért) keresek minőségű fekete rúzsokat.
[Előny ha a Rossmannba vagy DM-be lehet kapni őket, de nem feltétel]
2018. márc. 25. 19:38
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ pedig én is pont ugyanezekkel a feltetelekkel keresek fekete rúzst😅
2/3 Metionin válasza:
A rimmel stay matte-nak elvileg van de csak nagyobb helyeken. Én a városi normál méretű rossmannokban nem találtam, de müllerben szerintem van. Ebből a márkából én sötétkéket és egy ilyen majdnemfekete sötétlilát használok és atom jól bírják. 2200 ft körül van de mindjárt glamour napok :D
3/3 anonim válasza:
Pupa rúzsait dicserik, am matt ruzsok trend it up ultra matte ruzsok-dm
Aleverde ruzsai-dm
Essence ruzsai-dm, rossman.
L'Oreal balmain rúzs-dm
Maybeline stay matte -dm
Kb enyit jut eszembe ami elerheto de nemis a legolcsobb ugyanis a legolcsobb ezek kozul kb az aleverde ami egy 1000 ezres lehet kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!