Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért sminkelnek az olyan...

Miért sminkelnek az olyan nők, akik nem tudnak szépen, jól sminkelni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szalmabábon gyakoroljanak? :)
2018. máj. 2. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Mert egyik nö sem úgy születik, hogy egyböl tud mindent, még a sminkelést sem.
2018. máj. 2. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Mikor elkezdtem magam sminkelni, nekem sem ment jól. Sokáig a szememet sem tudtam kihúzni ceruzával. Azóta rengeteget gyakoroltam, néztem videókat, és ma már gond nélkül sminkelek. Gyakorolni kell.
2018. máj. 2. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb dolog, amit csinálunk, gyakorlást igényel.

Persze van, amikor valaki nulla szépérzékkel és ízléssel csinál olyat, amihez az kéne, siralmas eredménnyel, de nyilván nem fogja fel a hiányosságait. Viszont joga van hozzá.

2018. máj. 2. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem jó az érzékem a sminkeléshez de máig nem tudok szép fekete vonalat húzni. Ez van. Attól még kell, hogy jó legyen az összkép :D
2018. máj. 2. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert jól érzik így magukat...? Tán törvényben van előírva, hogy kizárólag profi módon lehet sminkelni?
2018. máj. 4. 06:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, már a kérdésed alapján biztos vagyok, hogy te sem tudsz sminkelni! Húzz rögtön meg magadnak elsőre egy totál szabályos tusvonalat! Na menni fog? (Megsúgom, kb az első 100 próbálkozásod béna lesz)
2018. máj. 5. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert szeretik a sminket vagy így érzik jól magukat de még nem megy nekik tökéletesen..
2018. jún. 8. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet azt hiszik jól tudnak.

Egyetértek abban az előttem válaszolókkal hogy nem mindenki kezdi profiként, hogy sokat kell gyakorolni hogy jól menjen.

De akkor miért megy ki utcára úgy, hogy tudja, még gyakorlásra szorul?

Én sem adom el a munkáim, csak itthon gyakorlok, mert tudom hogy még nem vagyok azon a szinten.

De amúgy volt egy munkatársam, aki kék szemhéjfestékkel festette ki a szemhéját egészen a szemöldökéig... Finoman szólva is ízélsficamos volt az egész nő, de hangoztatta hogy ő így érzi jól magát. Mi meg jól szórakoztunk a bohóc külsején:)

2018. dec. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!