Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12 évesen érdemes sminkelni?

12 évesen érdemes sminkelni?

Figyelt kérdés
12 éves vagyoknés nagyon szetetném magam sminkelni de nem tudom mert most leszek a pubertás korszakomban és azért a smink is rátesz

#sminkelhetemmagam
2018. ápr. 3. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon korai még, röhejes ha egy gyerek sminkeli magát. Várj ezzel még 3-4 évet, akkor se leszel elkésve. Addig meg gyakorolj otthon, nézz sminkelős videókat, hogy ne olyan legyen az eredmény mint egy bohócprosti műszak előtt.
2018. ápr. 3. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudsz használni szempilla spirált és ajakápolót addig.

Alapozót és púdert addig nem érdemes, ameddig nincs annyi pénzed, hogy megvegyél egy normálisat, mert amiket a DM-ben kapnál 1-2 ezer forintért, azzal csak összemaszatolod magad, másra nem jók.

2-3 év múlva bele tudsz kezdeni szerintem.

Kell egy kis idő mire kitapasztalod, és összegyűlnek az eszközeid is hozzá.

Addig bőrápolással még tudsz kísérletezni, vannak ilyen kis tasakos arcpakolások is, nagy bajt nem csinálsz vele hosszú távon :)

Attól függ, hogy a szüleid mennyire támogatják a dolgot, de elkezdheted nekik adagolni, úgyis kell idő, mire megbarátkoznak a ténnyel.

2018. ápr. 3. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kipróbáltam otthon anyukám cuccait 10-12 éves koromban. De ennyi.

Ebben a korban még nem jártam sminkben az utcán.

14 évesen néha használtam szempillaspirált vagy szemceruzát. De ezeket is ritkán, nem naponta.

2018. ápr. 3. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2018. ápr. 6. 06:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Max szempillaspirált és szájfényt használj most még.
2018. ápr. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!