Hány éves kortól érdemes sminkelni? Többi lent.
Szóval 12 éves vagy és lassacskán el szeretném kezdeni a sminkelést . Persze csak enyhe smink
Mikortól érdemes elkezdeni? 12 évesen elég? Miket kell használni? Szülők véleménye ?
(Félre ne értsetek nem akarom agyon sminkelni magam csak érdeklödök mikor kezdjem el,és eléggé béna vagyok a sminkelésben) 🤗🤔🤗🤔
Köszi
De válaszolj a következő kérdésekre is
Én 15 évesen kezdtem el a szempillaspirálozást, aztán a szemöldökszedést. 16 évesen már használtam korrektort a pattikra, szem alá, meg ahova kellett. 18 évesen pedig már elkezdtem rúzsozni, szememet feketével kihúzni. :)
20/L
Köszönöm az eddigi kérdéseket
Még írjatok ...!
Ez a téma már lerágott csont.
Én ennyi idősen használtam néha púdert, ápoltam az arcomat, használtam szempillaspirált, meg próbálkoztam rúzsokkal, szemhéjpúderekkel. Ami neked jól esik, úgyis kialakul, mit szeretsz használni, és hogyan.
S mielőtt bárki nekem esne, nem rohadtam le tőle, nem lettem se rossz ember, se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!