Hány éves kortól érdemes sminkelni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval 12 éves vagy és lassacskán el szeretném kezdeni a sminkelést . Persze csak enyhe smink
Mikortól érdemes elkezdeni? 12 évesen elég? Miket kell használni? Szülők véleménye ?
(Félre ne értsetek nem akarom agyon sminkelni magam csak érdeklödök mikor kezdjem el,és eléggé béna vagyok a sminkelésben) 🤗🤔🤗🤔
2017. dec. 17. 17:13
11/17 anonim válasza:
Semmi értelme, attól nem leszel szebb, és attól még nem leszel igazi nő inkább kezdj el sportolni, egyébként ha nagyon akarsz sminkelni akkor max 14-15 évesen kezd el de soha ne vidd túlzásba majd ha öreg leszel akkor már viheted túlzásba mert akkor el kell tüntetni a ráncokat, de egyébként a smink is öregíti a bőrt.
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő
Köszönöm
Megfogadom a tipped
2017. dec. 19. 05:35
13/17 anonim válasza:
Attól szebbnek tűnsz és elegánsabb, nőiesebb leszel, de várj még 1-2 évet
14/17 anonim válasza:
S O H A.
A sminktől csak öregedik a bőröd (amire persze reklámoznak 456 krémet stb, amik nem érnek semmit), és elrejted vele természetes szépségedet.
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő
Köszi szépen
2017. dec. 19. 17:35
16/17 anonim válasza:
Hat figyelj...èn pont most leszek 14 èves, ès tavaly kezdtem el a szempillaspirálozást, ès most is a legnagyobb sminkem szempillaspirál meg szájfèny.
Nekem anyum biztosan nem engedte volna 12 evesen a szempillaspiralt
17/17 anonim válasza:
azt kell tudnod hogy a szépségápolási termékek vagy 95%a tele van kőolaj származékokkal és egyéb mérgező vegyszerekkel. Én mindenképp e szerint kezdenék el vásárolni egy ilyen előnyös helyzetben, hogy még semmid sincs. Keresd a növényi anyagokból készített termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!