Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól érdemes...

Hány éves kortól érdemes sminkelni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval 12 éves vagy és lassacskán el szeretném kezdeni a sminkelést . Persze csak enyhe smink

Mikortól érdemes elkezdeni? 12 évesen elég? Miket kell használni? Szülők véleménye ?

(Félre ne értsetek nem akarom agyon sminkelni magam csak érdeklödök mikor kezdjem el,és eléggé béna vagyok a sminkelésben) 🤗🤔🤗🤔

2017. dec. 17. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Semmi értelme, attól nem leszel szebb, és attól még nem leszel igazi nő inkább kezdj el sportolni, egyébként ha nagyon akarsz sminkelni akkor max 14-15 évesen kezd el de soha ne vidd túlzásba majd ha öreg leszel akkor már viheted túlzásba mert akkor el kell tüntetni a ráncokat, de egyébként a smink is öregíti a bőrt.
2017. dec. 18. 19:43
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő

Köszönöm

Megfogadom a tipped

2017. dec. 19. 05:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Attól szebbnek tűnsz és elegánsabb, nőiesebb leszel, de várj még 1-2 évet
2017. dec. 19. 07:58
 14/17 anonim ***** válasza:
5%

S O H A.

A sminktől csak öregedik a bőröd (amire persze reklámoznak 456 krémet stb, amik nem érnek semmit), és elrejted vele természetes szépségedet.

2017. dec. 19. 11:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő

Köszi szépen

2017. dec. 19. 17:35
 16/17 anonim válasza:
48%

Hat figyelj...èn pont most leszek 14 èves, ès tavaly kezdtem el a szempillaspirálozást, ès most is a legnagyobb sminkem szempillaspirál meg szájfèny.

Nekem anyum biztosan nem engedte volna 12 evesen a szempillaspiralt

2017. dec. 22. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
azt kell tudnod hogy a szépségápolási termékek vagy 95%a tele van kőolaj származékokkal és egyéb mérgező vegyszerekkel. Én mindenképp e szerint kezdenék el vásárolni egy ilyen előnyös helyzetben, hogy még semmid sincs. Keresd a növényi anyagokból készített termékeket.
2018. jan. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!